Met de pakkende online marketing strategie van DutchGiraffe maakt Mjus de consument bewust van de kwaliteit en uniciteit van haar producten en een merk wat bijna iconisch is. Met speciale aandacht voor webdesign, content marketing en social media, wordt het merk Mjus continue naar een hoger plan getild. Zo wordt ieder seizoen een nieuwe collectie in beeld gebracht, is er een brand movie tot stand gekomen en bevat het merk Mjus tegenwoordig een brand book én brand story.

Content Creatie door DutchGiraffe

Een solide samenwerking

Of het nou een herenhuis in Utrecht is of de wijde vlaktes van Texel, samen met een vast team van specialisten wordt de collectie van Mjus ieder half jaar opnieuw in beeld gebracht. Tijdens deze shoots komen fotografie, kleding- en fotografiestyling, visagie en casting op een dynamische wijze samen. Het resultaat: halfjaarlijkse campagne beelden voor een gerichte online marketing strategie.

MJUS Shoes – Dutchgiraffe | Digital Creatives

Raw Elegance

De campagnes van Mjus zijn rauw en tegelijkertijd elegant. In deze contradictie ligt de schoonheid van het merk. Ieder half jaar wordt het concept voor locatie, modellen en verhaallijn opnieuw in kaart gebracht. Op basis hiervan verspreiden de werkzaamheden zich over de verschillende disciplines om op de dag van de fotoshoot elkaar naadloos te kunnen ondersteunen.

content_marketing_mjus_shoes_dutchgiraffe_04

Mjus-shoes.com

De website van Mjus Shoes bevat de hele collectie, life style, media en een inlog gedeelte voor dealers en agencies. Het wordt in vier talen opgemaakt en onderhouden en ieder seizoen volledig ververst op basis van het campagne concept van dat seizoen.

content_marketing_mjus_shoes_dutchgiraffe_05

Social Media

Het gebruik van social media binnen online marketing campagnes is een logisch gegeven. Via ieder kanaal bereik je immers op verschillende manieren verschillende doelgroepen. Voor Mjus is het belangrijkste doel om visueel te kunnen communiceren. en haar belangrijkste influencers te bereiken. Hiermee zijn zij in staat om de nieuwe collectie in combinatie met het merk Mjus, helder bij haar doelgroep te laten landen.

Volg Mjus op Instagram

Mjus Shoes Brand Video