Innovatieve ideeën en werkwijzen helpen de JGZ vooruit. Om goede voorbeelden van eigentijdse werkprocessen en bedrijfsvoering te ontdekken en professionals en managers te inspireren en hiermee verder te gaan, is het programma Vernieuwing Uitvoeringspraktijk Jeugdgezondheidszorg gestart.

online-magazine-jeugdgezondheidszorg-samen-blijven-vernieuwen-zonmw-dutchgiraffe-02

Beschikbaar op alle apparaten

Dit magazine zet succesvolle werkwijzen in de verschillende thema’s binnen de Jeugdgezondheidszorg in de etalage. Door gebruik te maken van het responsive online magazine platform WP-Magazines wordt de inhoud beschikbaar voor iedereen, op alle apparaten en op ieder moment.

zonmw-wp-magazines-inhoud-small

Verborgen pagina’s

Het magazine bevat een totaal van 27 pagina’s, uiteraard te veel voor een goed en leesbaar online magazine. Echter is het zo opgezet dat de lezer slechts 10 pagina’s in zijn navigatie tegenkomt en de rest van de content op relevante basis te ontsluiten is.

Zo geven de hoofdpagina’s toegang tot onderliggende gerelateerde projecten, die samen een specifiek thema en de behaalde resultaten belichten. Iedere aparte projectpagina geeft op zijn beurt weer toegang tot de overige projectpagina’s binnen het thema.

Voor de professional duidelijk en overzichtelijk, met voldoende ruimte voor inhoudelijke diepgang.

zonmw-wp-magazines-typografie

Typografie

Door het opzetten van een heldere typografie met een duidelijke hiërarchie in headings, quotes en lopende teksten, voorziet de opgezette typografie in alle behoeften en maakt alle teksten in het responsive online magazine van ZonMW goed leesbaar.

Het opzetten van een uitgebreide typografie maakt deel uit van een overkoepelende styleguide die alle stijlelementen in het magazine vastlegt en het designproces omkadert en alle partijen stap voor stap meeneemt in de opmaat naar het uiteindelijke ontwerp.