Content creatie – DutchGiraffe | Digital Creatives

Het designteam van Piedi Nudi heeft passie effectief met vakmanschap weten te combineren. Iedere keer weer weet zij een unieke en modieuze collectie voor de eigentijdse vrouw neer te zetten. Door de unieke combinatie van passie en vakmanschap, weet Piedi Nudi ieder seizoen een krachtige collectie neer te zetten. De liefde voor schoenen zie je terug in ieder ontwerp. Altijd een uniek design waarbij stijl en comfort moeiteloos samen gaan. In elke schoen zie je dan ook de herkenbare signatuur van Piedi Nudi terug. Het gebruik van de beste leersoorten, verschillende materialen en texturen zijn kenmerkend voor iedere collectie; ze blijven verrassen, maar zijn altijd herkenbaar.

Inspiratie & verlangen

Iedere collectie begint met inspiratie en het verlangen om iets moois te creëren. Het verlangen om de Piedi Nudi vrouw een gevoel van vrijheid te geven. Vrijheid om te gaan en staan waar ze maar wil. Dat verlangen, dát is Piedi Nudi. Piedi Nudi is voor vrouwen die geen concessies willen doen en kiezen voor sportief, modieus én comfort.

PiediNudi_img2

Content Marketing

In combinatie met de merkwaarden van Piedi Nudi verzorgt DutchGiraffe ieder seizoen de visuele vertaling van de collectie. Locaties worden gescout en modellen gekozen. Het content team van DutchGiraffe is in vorm.

PiediNudi_img3

Brandstory

De brandstory van Piedi Nudi maakt onderdeel uit van content marketing strategie van dit Nederlandse modemerk en is geschreven door een tekstschrijver uit onze poel van freelance professionals.

Naar de website