Je vindt in de provincie Utrecht van alles. Bijzondere landschappen, sfeervolle dorpen en prachtige steden. De Nieuwe Hollandse Waterlinie, de Romeinse Limes en de historische buitenplaatsen. Door de centrale ligging wordt deze regio ook wel de ‘draaischijf van Nederland’ genoemd. Door haar ligging, competitieve economie en uitstekende kennisinstellingen is Utrecht een populaire provincie om te wonen en te werken. Kortom genoeg te vertellen!

Online magazine Provincie Utrecht Magazine Provincie Utrecht DutchGiraffe

Een interactieve ontdekkingstocht

Het nieuwe, digitale Provincie Utrecht Magazine is live! Boordevol foto’s, films en interviews die unieke Utrechtse verhalen vertellen. Ga op een interactieve ontdekkingstocht en zie wat de provincie samen met partners en inwoners doet om een plus te zetten op de kwaliteiten van de regio. Het is een aanrader!

Online magazine Provincie Utrecht Magazine Provincie Utrecht DutchGiraffe
provincie-utrecht-magazine-02-by-dutchgiraffe
provincie-utrecht-magazine-03-by-dutchgiraffe
provincie-utrecht-magazine-04-by-dutchgiraffe
provincie-utrecht-magazine-marketing-01-by-dutchgiraffe

Online & offline marketing

Het online magazine van de provincie Utrecht wordt ondersteund door een krachtige en effectieve online marketing campagne. Banners om off-site aan te jagen en email marketing om te informeren. Iedereen wordt opgevangen door Google Remarketing om de vervolgedities nog beter onder de aandacht te kunnen brengen.

Offline heeft de doelgroep van de provincie Utrecht een flyer ontvangen om de overstap van offline naar online onder de aandacht te brengen.