Met WP-Magazines ‘de alles-in-één publishing tool voor responsive online magazines’ maak je gebruik van de laatste WordPress techniek én van de kennis van DutchGiraffe. Dat is een fijne combinatie, want wij zijn al jaren expert op het gebied van online magazines. Met WP-Magazines communiceer je trouwens niet alleen uiterst effectief, maar ook nog eens 100% responsive. Dus ook op smartphones prachtig weer te geven.

case nsfavourites by dutchgiraffe

Ongelimiteerd ontwerpen met WP-Magazines.

Met WP-Magazines kun je eindeloos ontwerpen. Je bent niet gebonden aan de restricties van templates en kunt onbeperkt je eigen stijl doorvoeren. Je eigen online magazine staat binnen no-time gepubliceerd en wel online.

Door de krachtige responsive techniek van WP-Magazines, zijn alle publicaties automatisch geoptimaliseerd voor alle devices. Iedere publicatie kun je ook nog eens persoonlijk maken. Ideaal wanneer je maximaal resultaat wilt behalen.

wp-magazines-responsive-sioo-magazine-1024×516

Het grootste online open source project van dit moment

WordPress is een persoonlijk content management systeem gericht op schoonheid, webstandaarden en gebruiksgemak. Honderden mensen over de wereld zijn bezig met de ontwikkeling hiervan. En het gaat razendsnel!

WordPress heeft zich al lang en breed bewezen als krachtig, flexibel en gebruiksvriendelijk CMS. Een logische stap om WordPress als basis te nemen voor een slim online publishing platform voor responsive online magazines.

Wil je meer weten over responsive online magazines en het publishing platform WP-Magazines?
Ga naar de website WP-Magazines.com