Krachtig Flat Design gecombineerd met een responsive karakter. De website van Ouders van Waarde staat 24/7 klaar voor iedereen die vragen heeft mbt. schoolgaande kinderen.

ouders-en-coo-by-dutchgiraffe-01

Verschillende doelgroepen, verschillende wensen 

De website van Ouders van Waarde is niet alleen ontwikkeld voor ouders, maar ook scholen, ouderraden en medezeggenschapsraden kunnen hier terecht.

Op basis van het Content First principe is er onderscheid gemaakt tussen ouders en scholen. Alle getoonde informatie wordt op basis van relevantie weergegeven.

ouders-en-coo-by-dutchgiraffe-03

Ouders van Waarde: Geoptimaliseerd voor alle apparaten

Je ontkomt er niet meer aan: Responsive Design. Alle blokken informatie vallen als puzzelstukken op hun plek. Waar je op een desktop eenvoudig door het menu kunt klikken, verschijnt er bijvoorbeeld bij tablet en smartphone een uitklap-menu. Ideaal wanneer je op een mobiel apparaat door de website ‘bladert’.

ouders-en-coo-by-dutchgiraffe-05

In de webshop van Ouders van Waarde koop je publicaties

Via de webshop van Ouders van Waarde koop je allerlei publicaties, magazines en tijdschriften. Soms voor een euro, soms voor wat meer.

In de webshop kunnen zowel ouders als leerkrachten terecht voor aanvullend informatiemateriaal. Samengesteld door Ouders van Waarde en optimaal afgestemd op de doelgroepen.