Robeco is een pionier in fondsbeleggen en heeft ruim 80 jaar ervaring op het gebied van beleggen en vernieuwt continu haar producten en dienstverlening. De wereld schreeuwt om slimme digitale communicatieoplossingen; ook de financiële sector. En dus ook voor mobiel. Ken je het SAFE fondskatern nog? Dit is de opvolger. Overzichtelijker, interactiever én actueler. En zoals het hoort geschikt voor desktop, tablet én smartphone.

Online magazine Robeco Fund Update Robeco DutchGiraffe

“De populariteit van beleggen is de laatste jaren onder Chinese particulieren sterk toegenomen”

Léon Cornelissen, Hoofdeconoom Robeco

Robeco Fund Update

Blijf op de hoogte via Robeco Fund Update, het gratis digitale magazine voor Robecoklanten. Met ieder kwartaal onze beleggingsvisie, artikelen en columns van experts.

robeco_page-1920×2570

Realtime fondsen vergelijken

Alle fondsen worden real-time vanuit Robeco in het Fund Update magazine getoond. Dus geen achterstallige informatie meer, maar alle koersen altijd up-to-date.

robeco_floatingscreen3-1920×1161

Responsive online magazine

Het unieke responsive karakter van WP-Magazines, gecombineerd met de inhoudelijke kennis van Robeco zorgt voor een hoge leesdichtheid en een groot bereik van dit online fondsen magazine. De content wordt automatisch geschikt gemaakt voor desktop, tablet én smartphone, waardoor de doelgroep van Robeco op ieder moment en op ieder device kan worden bereikt.

Online magazine Robeco Fund Update Robeco DutchGiraffe
Online magazine Robeco Fund Update Robeco DutchGiraffe

Voor de ontwikkeling van Robeco Fund Update zochten we naar een partner die ervaren is in het maken van moderne online magazines. Dutch Giraffe heeft ons geholpen om in korte tijd onze ideeën om te zetten naar een aantrekkelijk responsive magazine, dat ieder kwartaal door duizenden klanten wordt gelezen. Maar daar stopt het niet, want we zijn continu met Dutch Giraffe in overleg over hoe we Robeco Fund Update nog beter kunnen maken!

Hans Maessen, Marketing Manager B2B at Robeco