Niet alleen print, maar ook een online magazine kan het Lucent Danstheater tegenwoordig aan haar repertoire toevoegen. De kracht van de combinatie is sterk. Prachtig beeld, mooie video’s en heldere call-to-actions verleiden de consument optimaal tot het nemen van de gewenste stap: Reserveren via het Spuiplein Online Magazine!

lucent_danstheater_spuiplein_online_magazine_ipad

Ultieme culturele verleiding met liefde vormgegeven voor Lucent Danstheater.

Het karakter van de gedrukte brochure is perfect vertaald naar een digitale uitgave. Met name de fotografie maakt dit online magazine tot wat het is: Een duidelijk beeld van wat het aankomende theaterseizoen te beiden heeft. Met fantastische fotografie in combinatie met pakkende samenvattingen en aansluitende geluids- & videofragmenten, biedt het Spuiplein online magazine alles om een theater- en muziekliefhebber tegen de ultieme culturele verleiding aan te laten lopen.

lucent_danstheater_spuiplein_online_magazine_ipad_desktop

Multimedia-ondersteuning van 4 bij 3 meter.

Wanneer je een videoscherm van 4 bij 3 meter tot je beschikking hebt, wil je daar iets mee. In dit geval is het ingezet om op het Spuiplein in Den Haag direct bekendheid te geven aan het bestaan van de digitale theaterbrochure. Een promotionele video is op basis van het Spuiplein online magazine tot stand gekomen en geeft een kort, maar krachtig beeld van deze gratis online brochure van het Lucent Danstheater.

Ervaar de verleiding.
Bekijk het magazine