Syntrus Achmea Real Estate & Finance is al 50 jaar vermogensbeheerder in vastgoed en hypotheken voor institutionele beleggers. Syntrus Achmea financiert, ontwikkelt en belegt in vastgoed en hypotheken in opdracht van pensioenfondsen en andere institutionele beleggers, zoals verzekeraars en charitatieve instellingen. In totaal beheren zij 20,3 miljard euro. Om een deel van het vastgoed online op een goed beheersbare manier te ontsluiten, heeft DutchGiraffe een online & offline oplossing ontwikkelt waarmee het betreffende vastgoed portfolio kan digitaal kan worden weergegeven.

Syntrus Achmea App portfolio iPad – Dutchgiraffe | Digital Creatives

We maken beheer(s)baar makkelijk

Naast een mooi design op basis van een doordacht UX-Design, is het beheersbaar maken van het vastgoed portfolio een belangrijk onderdeel. Je wil als orgaisatie natuurlijk ook graag zelf aan het roer staan. Af en toe een foto aanpassen. Teksten toevoegen en verwijderen. De makkelijke en eenvoudige wijzigingen zelf doorvoeren op de momenten dat je dat zelf belangrijk vindt. Hebben we voor gezorgd.

Syntrus Achmea App adressen op iPad – Dutchgiraffe | Digital Creatives

Een frisse stijl op basis van doordacht UX Design

De frisse stijl van het online vastgoed portfolio is gebaseerd op een doordacht UX Design. Met de eindgebruiker voorop en de gebruikerswensen in ons achterhoofd staat er een optimale customer journey. Alle soorten informatie is binnen 3x klikken binnen handbereik.

Syntrus Achmea App op iPad met mensen – Dutchgiraffe | Digital Creatives

Van online naar offline

Een uitgangspunt van het vastgoed portfolio is om het offline via een iPad beschikbaar maken. Dat hebben we gedaan. Het totale online portfolio kan offline via een app op een tablet worden getoond. Super slim en hartstikke makkelijk, want alle functionaliteiten blijven offline gewoon beschikbaar.

Syntrus Achmea App op iPad – Dutchgiraffe | Digital Creatives