Lezen, lezen, lezen. Dat deed je altijd in Thuis Magazine, het magazine van Stadlander. Meer niet, hooguit een foto bekijken. Het digitale magazine biedt veel meer mogelijkheden. Het is veel dynamischer. Het informeert én inspireert. Er komen bewegende beelden bij, en soms ook geluid. Het is meer dan lezen. Het past bij deze tijd. Het papieren magazine wordt digitaal.

Thuis op alle devices

Het Thuis Online Magazine van Stadlander is thuis op alle devices. Of je het magazine het liefst op je tablet leest of juist onderweg op je smartphone. Alles mag en alles kan.

Met de responsive techniek van WP-Magazines wordt de content en leeservaring automatisch afgestemd op het device van de lezer. Van content tot navigatie en van delen tot het kunnen abonneren.

De regioquiz

Als inwoner van de regio Tholen en West-Brabant bent u vast bekend met de mooie plekken in de omgeving. De bruisende stad, de landelijke kernen, in uw buurt zijn genoeg fotogenieke plaatsen. Maar hoe goed is uw kennis van de regio eigenlijk? Doe nu mee aan de regioquiz. Weet u waar alle foto’s zijn genomen?

Stadlander_mobile_game_details

Bewonermagazine

Thuis Magazine is het interactieve, digitale magazine van Stadlander. Elk artikel biedt extra’s en mogelijkheden om ‘een laag dieper te gaan’. Veel beeld, veel beleving en ruimte om direct te reageren. Richting Stadlander, waarmee de communicatie veel directer wordt, maar ook richting andere lezers.

Er is een platform ontstaan dat lezers van het magazine met elkaar in contact brengt. Een artikel doorsturen via Facebook, Twitter of e-mail- kan ook.

Jeff van Iersel & Kees van Vliet

Distributie via email

Het bewonersmagazine van Stadlander valt vier keer per jaar bij huurders thuis in de digitale brievenbus ( postvak in ).

nieuwsbrief_crop
video_interactie_ok
gebruikers_interactie