UvA Start Magazine is ontwikkeld door DutchGiraffe | Digital Creatives

Deze inspirerende online magazines bevatten informatie die je moet weten als je als internationale student bent toegelaten tot de UvA. Daarnaast is er ook een versie voor medewerkers. Onderwerpen zoals het plannen van de reis, stappen die bij aankomst ondernomen moeten worden en natuurlijk het studeren en werken aan de UvA. Een magazine bombol praktische informatie, verhalen en video’s van huidige studenten en docenten over wonen en werken in Amsterdam, fietsen, de taal, campussen, hotspots en de tofste plekken.

Responsive-online-magazine-start-studenten-uva-dutchgiraffe-03

Foolproof en up to date!

Vier jaar geleden brachten we het eerste UvA Start magazine uit. Inmiddels is het uitgegroeid tot een platform voor bijna iedereen die iets met de UvA te maken heeft. Interactief, responsive en vol met mooie fotografie, video’s en illustraties. Daarnaast gebruikten we Google Maps, Analytics en realiseerden we een uitgebreid lezersonderzoek.

Responsive-online-magazine-start-studenten-uva-dutchgiraffe-02
Responsive-online-magazine-start-studenten-uva-dutchgiraffe-05

Diverse illustratiestijlen

Niet alle onderwerpen lenen zich om vastgelegd te worden in fotografie. Daarom zijn we in de Wacom pen geklommen en hebben allerlei illustraties, iconen en infographics gemaakt. Bijvoorbeeld acht verbeeldingen van de studies die je bij de faculteit der Natuurwetenschappen, Wiskunde en Informatica kan volgen.

Responsive-online-magazine-start-studenten-uva-dutchgiraffe-06
Responsive-online-magazine-start-studenten-uva-dutchgiraffe-07
Responsive-online-magazine-start-studenten-uva-dutchgiraffe-08
Responsive-online-magazine-start-studenten-uva-dutchgiraffe-04

Diversiteit in lay-out

In dit online magazine is geen pagina gelijk. Zo zijn er beeldverhalen en illustratieve pagina’s. Er zijn topografische overzichtspagina’s en video-artikelen. Er is zelfs een taalpagina met audio en een gestileerde top tien. Alles is samengevoegd tot een optimaal bladritme voor de jonge online doelgroep.

 

Responsive-online-magazine-start-studenten-uva-dutchgiraffe-09
Responsive-online-magazine-start-studenten-uva-dutchgiraffe-10
Responsive-online-magazine-start-studenten-uva-dutchgiraffe-11