FEBO, opgericht in 1941 onder de naam Bakkerij FEBO en later herdoopt tot Maison FEBO, is het bedrijf van banketbakker Johan Izaäk de Borst. Naast ambachtelijk brood en andere lekkernijen verdiepte Johan de Borst zich in het maken van een snack: de kroket. Tegenwoordig heeft de FEBO meer dan 66 winkels. Alle snacks, dagelijks vers bereid volgens authentiek recept. Daar snackt toch iedereen naar! Het verhaal van FEBO, anders dan wat je misschien verwacht, is als vergeten groente. Enigzins vergeten, maar prachtig om weer te ontdekken. DutchGiraffe gaf online vorm aan dit verhaal en is verantwoordelijk voor het ontwerp en development van de nieuwe website van FEBO op febo.nl.

web_development_febo_dutchgiraffe_03

Authenticiteit

Dagelijks worden de FEBO kroketten en burgers nog altijd volgens het authentieke recept van Opa de Borst bereid. Hoe deze prachtige producten verder worden bereid zie je in de banner op de homepage van FEBO.nl

Opgericht in 1941 onder de naam Bakkerij FEBO en later herdoopt tot Maison FEBO, is het bedrijf van banketbakker Johan Izaäk de Borst. Naast ambachtelijk brood en andere lekkernijen verdiepte Johan de Borst zich in het maken van een snack: de kroket. De vraag naar zijn vers gemaakte kroket was zo groot dat hij in 1960 stopte met de banketbakkerij en verder ging met een automatiek waar hij kroketten en andere verse snacks verkocht.

Febo.nl

Inspiratie vs informatie

Wat verwachten bezoekers eigenlijk op de FEBO website? FEBO heeft hiervoor persona’s opgesteld die als doelgroeponderlegger voor de website zijn gebruikt. Zo wil de een direct naar online bestellen, een ander naar de locatie vinder en is weer een ander op zoek naar de laatste aanbieding. Het kan allemaal.

Web development website FEBO FEBO DutchGiraffe

Geschiedenis

FEBO, opgericht in 1941 onder de naam Bakkerij FEBO en later herdoopt tot Maison FEBO, is het bedrijf van banketbakker Johan Izaäk de Borst. Naast ambachtelijk brood en andere lekkernijen verdiepte Johan de Borst zich in het maken van een snack: de kroket. De vraag naar zijn vers gemaakte kroket was zo groot dat hij in 1960 stopte met de banketbakkerij en verder ging met een automatiek waar hij kroketten en andere verse snacks verkocht. Dit verhaal en meer vind je in de timeline van FEBO terug.

Web development website FEBO FEBO DutchGiraffe

Kids

Speciaal voor de jongere doelgroep is er een vier-op-een-rij spel ontwikkeld wat online gespeeld kan worden. Daarnaast zijn er kleurplaten die gedownload kunnen worden en worden er geregeld acties geactiveerd zoals prijsvragen met bijvoorbeeld Mees Kees.

Web development website FEBO FEBO DutchGiraffe

Totale sessions: 32.000 / maand
Mobiele sessions: 22.000 / maand
Onze expertises