cta row

cta row

Een online magazine inspireert, draagt bij aan een persoonlijke beleving en biedt de lezer op een vooraf bepaalde volgorde beeldende informatie. Eigenlijk is het zoals een ‘ouderwets’ tijdschrift. Er is een bladritme herkenbaar die de lezer vraagt te lezen, te ervaren en actief deel te nemen door meningen te geven en reacties achter te laten. Je hebt alleen te maken met andere elementen. Video’s, slideshows en allerlei interactieve elementen.

Online magazine Digitaal jaarverslag Brabant C Brabant C DutchGiraffe

Een online magazine starten

Eén van de meest gestelde vragen is: “Hoe start je nou eigenlijk een online magazine?”. En wanneer je nog nooit een online magazine hebt gemaakt, dan is dat een hele normale vraag. Het kan namelijk best een klus zijn. Wij realiseren ons dat en helpen je daar graag mee. We proberen je te ontzorgen en de juiste richting op te sturen. We bieden je handvatten waarmee je gestructureerd te werk kunt gaan en stellen net zo lang vragen totdat alles helder is. Je hoeft het nooit alleen te doen.

Zelf je online magazine maken

Je kunt het ook zelf doen. Dankzij de unieke WordPress software WP-Magazines, bouw je moeiteloos je eigen online magazine. Je hoeft alleen maar te beschikken over internet en content. Van DutchGiraffe ontvang je een training, waarna je zelf aan de slag kunt. Wanneer je in WP-Magazines een online magazine creëert, ben je helemaal vrij om zelf je inhoud tot leven te brengen. Bijvoorbeeld door video’s, foto’s, geluidsfragmenten en animaties in je online magazine te plaatsen.

Tablets vs. de rest

Met de komst van de tablet zijn we aan een nieuw hoofdstuk begonnen op het gebied van online communicatie. Tabletgebruikers lezen anders. Nemen langer de tijd en navigeren intuïtiever door de verschillende pagina’s. We spelen daar op in en werken naar een integrale oplossing voor alle apparaten, zodat we de lezer altijd een optimale leesbeleving kunnen bieden.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.