De DutchGiraffe Academy bruist van de innovativiteit. Ook slim worden?

Academy.

DutchGiraffe bruist van de innovativiteit en kennis op alle online vlakken. Wil je daar onderdeel van worden? Dat kan. Kies een workshop, download een whitepaper of solliciteer naar een stageplaats. In alle gevallen leren we jou via de DutchGiraffe Academy de fijne kneepjes van het vak!

Workshops & Masterclasses.

Het is niet allemaal gesneden koek. Dat snappen wij ook. En soms heb je gewoon iemand nodig die je leert het mes vast te houden en er op de juiste manier mee te snijden.

DutchGiraffe_Academy_Online_Magazines_Masterclass

Masterclass Online Magazines

Online Magazines. Niet meer weg te denken uit het digitale landschap. Twijfelt je nog over het effect van online magazines? Kom dan naar een gratis Masterclass Online Magazines en we vertellen je alle ins en outs.

Duur: 1/2 dag  |  Kosten: Gratis

Meer informatie

DutchGiraffe_Academy_Redactie_Online_Magazine

Workshop Redactie
Online Magazines

Ontdek hoe je prachtige online magazines opzet. We leren je een plank te maken, invalshoeken te bepalen. Hoe om te gaan met interactieve onderdelen. En alles wat bij het publiceren van een responsive online magazine komt kijken.

Duur: 1/2 dag  |  Kosten: € 275,- p.p.

Meer informatie

DutchGiraffe_Academy_Scrum_Agile

Workshop Introductie
Agile & Scrum

Denk je erover na om je organisatie Agile proof te maken? Dan wil je er vast meer over weten. En niet alleen de theorie, maar ook in de praktijk. We delen de uitgebreide ervaring en kennis van DutchGiraffe op dit gebied graag met je.

Duur: 1 dag  |  Kosten: € 450,- p.p. 

Meer informatie

Stage.

We vinden het belangrijk bij te kunnen dragen aan het vormen van nieuw talent. Wil jij deelnemen aan het unieke stageprogramma van de DutchGiraffe Academy? Ieder half jaar zijn we namelijk op zoek naar twee gepassioneerde stagiaires voor een online design stage in de Caballero Fabriek in Den Haag.

Je maakt onderdeel uit van een hecht en innovatief team en krijgt de mogelijkheid om op creatief vlak bij te dragen in alle stadia van het online realisatieproces. Je volgt een specifiek aantal ‘touch points’, theorie en praktijk, waarvan wij als bureau vinden wat je moet weten om na je stage maximaal uit de verf te komen. Ben je zelfstandig en heb je een passie voor online? Stuur ons je sollicitatie en wie weet!

DutchGiraffe_Academy_Stage_01
DutchGiraffe_Academy_Stage_02

Downloads.

Wil je vrijblijvend meer weten over bijvoorbeeld online marketing strategie of online magazines? Dan download je hieronder één van onze whitepapers.

DutchGiraffe Academy whitepaper responsive online magazines

Whitepaper Responsive
Online Magazine

Download

DutchGiraffe Academy whitepaper redactie online magazines_Pagina_1

Whitepaper Redactie
Online Magazines

Download

DutchGiraffe Academy whitepaper responsive websites_Pagina_1

Whitepaper
Responsive Websites

Download

DutchGiraffe-Academy-whitepaper-online-marketing-strategie_Pagina_1

Whitepaper
Online Marketing Strategie

Download