Jobs.

Bij DutchGiraffe gonst het van de creativiteit en energie. Wil je daar deel van uitmaken? Misschien kan dat wel. Check de vacatures!

Project- & Accountmanager (m/v)

6 juni 2017

DutchGiraffe is op zoek naar een project- en accountmanager met ervaring binnen de online sector. Als project- en accountmanager kun je multi-tasken. Je weet exact wat er speelt en wat er moet gebeuren om innovatieve en uitdagende projecten binnen de gestelde kaders af te ronden. Je hebt je credits duidelijk verdiend, maar bent nog steeds op zoek naar vernieuwing en uitdaging. Online en digitale trends volg je op de voet en je kunt collega’s én klanten inspireren en enthousiasmeren. Eigenlijk ben je een energieke duizendpoot en kun je alles!

Voor jullie wil ik werken!

Stagiair (Start juni 2017 m/v)

We vinden het belangrijk bij te kunnen dragen aan het vormen van nieuw talent. Om die reden zijn we ieder half jaar op zoek naar gepassioneerde stagiaires voor een online design stage in de Caballero Fabriek in Den Haag. Je maakt onderdeel uit van een hecht en innovatief team en krijgt de mogelijkheid om op creatief vlak bij te dragen in alle stadia van het online realisatieproces. Ben je zelfstandig en heb je een passie voor online? Misschien vertellen wij je dan binnenkort alle geheimen van het vak!

Hier wil ik stage lopen!

Freelance DTP-er & Interaction Designer (m/v)

We zijn altijd op zoek freelance Online DTP-ers & Interaction Designers die niet alleen goed kunnen DTP-en, maar zich ook kunnen verplaatsen in de eindgebruiker. Het digitale concept moet gebruiksvriendelijk zijn en goed converteren. Het is belangrijk dat de wensen van de opdrachtgever aangevoeld worden en kunnen worden doorvertaald naar inspirerende, gebruiksvriendelijke ervaringen.

Voor jullie wil ik werken!

Open Sollicitatie (m/v)

Heb je meer te bieden dan we hierboven vragen? En wil je werken bij DutchGiraffe? Dan kun je altijd vrijblijvend je CV, motivatie en eventueel je portfolio naar ons opsturen. Misschien heb jij wel dat waarvan wij nog niet weten dat we ernaar op zoek zijn!

Hier wil ik werken!

Werving of selectiebureau? (m/v)

Wij zoeken altijd met zorg & via eigen kanalen onze mensen en stellen acquisitie niet op prijs.

Online Marketeer (m/v)

27 maart 2017

DutchGiraffe is op zoek naar een ervaren online marketeer. Denk je dat jij uit het juiste hout gesneden bent? Dan heb je in ieder geval minimaal 3 jaar relevante ervaring, ben je op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen en kan hier alle betrokkenen over enthousiasmeren. Je snapt de ins en outs van het vermarkten van eigen merken en online platformen en je schrijft tussendoor ook nog eens een plannetje of twee voor onze klanten. Kortom. Je bent een Giraffe in de dop!

Voor jullie wil ik werken!