Jobs

Bij DutchGiraffe gonst het van de creativiteit en energie. Wij zijn als team altijd op zoek naar creatieve en slimme oplossingen. Persoonlijke ontwikkeling en plezier maken vinden wij erg belangrijk, daarom geven we graag verantwoordelijkheid én vrijheid. Wil jij ook deel uitmaken van onze kudde? Check dan onderstaande vacatures!

Stagiair(e) UX design

We vinden het belangrijk bij te kunnen dragen aan het vormen van nieuw talent. Om die reden zijn we ieder half jaar op zoek naar gepassioneerde stagiair(e)s voor een online design stage in de Caballero Fabriek in Den Haag. Je maakt onderdeel uit van een hecht en innovatief team en krijgt de mogelijkheid op creatief vlak bij te dragen in alle stadia van het online realisatieproces. Heb jij een passie voor online? Misschien verklappen wij je dan binnenkort alle geheimen van het vak en breng jij je stagetijd door in onze studio in Den Haag!

Lees meer!

Open Sollicitatie (m/v)

Heb je meer te bieden dan we hierboven vragen? En wil je werken bij DutchGiraffe? Dan kun je altijd vrijblijvend je CV, motivatie en eventueel je portfolio naar ons opsturen. Misschien heb jij wel dat waarvan wij nog niet weten dat we ernaar op zoek zijn!

Lees meer!

Werving of selectiebureau?

Wij zoeken altijd met zorg & via eigen kanalen onze mensen en stellen acquisitie niet op prijs.

Vacature UX designer

Als UX-designer bij DutchGiraffe steek je je nek uit. Je overziet – en bent verantwoordelijk voor het gehele traject, van concept tot realisatie. Je geeft hierin sturing aan je team van designers, inspireert en motiveert. Samen met je team achterhaal je nauwkeurig wat de wensen van de klant zijn, met welke doelgroep je te maken hebt en hoe je hun behoeftes het beste bedient. Je denkt mee met de klant en adviseert vanuit jouw expertise.

Lees meer!

Stagiair(e) online communicatie & marketing

Ben jij die nieuwsgierige student die graag over de schutting kijkt en boven de rest uitstijgt? Ben jij op zoek naar een afwisselende digital marketing stage waarbij je alle facetten van het vak meekrijgt? Dan ben je mogelijk bij DutchGiraffe aan het juiste adres. We zijn per januari/februari 2024 op zoek naar een stagiair(e) die fulltime bij ons aan de slag gaat voor een periode van 20 weken. 

Lees meer!

WordPress Developer

2 november 2020

Ben jij een enthousiaste full stack developer met een grote affiniteit voor WordPress? Bouw je custom WordPress thema’s en plugins in een handomdraai? Snap je wanneer je hooks en filters gebruikt? Dan zijn we op zoek naar jou! Je bent op de hoogte van de laatste trends en technieken en kan die naadloos toepassen in alles wat er uit je vingers rolt. Je respecteert pixels en snapt de kracht van design en kan dit snel en effectief vertalen in een werkend online product. Het is belangrijk dat jij de wensen van de designer aanvoelt en deze kunt doorvertalen naar effectieve en gebruiksvriendelijke oplossingen.

Lees meer!

Projectmanager (32-40 uur)

2 december 2020

DutchGiraffe is op zoek naar een toffe projectmanager. En misschien ben jij dat wel. Je bent een energieke duizendpoot met gevoel voor design. Je weet uitdagingen op tijd te signaleren en rondt uitdagende projecten binnen de gestelde kaders af. Je weet waar winst te behalen valt, maar (her)kent ook valkuilen en ontwijkt die moeiteloos. Klant is uiteraard koning, maar niet ten koste van alles; ‘nee’ is soms ook een antwoord. En dat weet je op politiek correcte manier uit te leggen. Je bent een mensenmens. Zowel klanten als je collega’s hebben je hoog zitten en jij leidt het projectteam feilloos naar de eindstreep.

Vertel me meer!

Marketing Communicatie Stagiair (Start medio 2019)

Per september 2018 zijn we voor de marketing, communicatie & evenement activiteiten van DutchGiraffe op zoek naar een: stagiair(e) Marketing Communicatie. Tijdens deze stage maak je onderdeel uit van het sales en marketingteam en krijg je de mogelijkheid én de vrijheid om te ondersteunen in alle activiteiten die dit team uitvoert.

Hier wil ik stage lopen!

Account Manager

We zijn op zoek naar een account manager.  En misschien ben jij dat wel! In dat geval zien we je graag snel starten. Met een stevige kennis van digitaal en als het even kan een technische rugzak. Als account manager ben je verantwoordelijk voor new business en fungeer je als aanspreekpunt voor (een deel van) ons klantenbestand. Ook ben ben je met het team verantwoordelijk voor het verder uitbouwen van bestaande relaties. Door het goed inventariseren en analyseren van de wensen en behoeften van prospects en/of klanten ga jij altijd voor het best passende voorstel. 

Lees meer!

Digital Designer (m/v)

28 mei 2018 – 29 juni 2018

Het is weer zover! De kudde gaat veranderen. En daarom zijn we op zoek naar jou! Vanaf 1 augustus 2018 ben je meer dan welkom bij ons in Den Haag. Tenminste… als je een beetje je best doet. We nemen natuurlijk niet iedereen aan. Dat snap jij ook. In dit geval zijn we op zoek naar een gedreven medior digital designer. Een designer met ervaring dus. Je mag dan ook direct voor prachtige klanten aan de slag. Dat betekent dat je zo goed als digital native te werk gaat. Met andere woorden: Je ontwerp de prachtigste websites en online magazine, snapt wat de kracht is van UX Design, bent conceptueel sterk en kunt wat je maakt op de juiste manier zowel intern als extern presenteren. Eigenlijk ben je briljant!

Voor jullie wil ik werken!

Online Marketeer (m/v)

27 maart 2017

DutchGiraffe is op zoek naar een ervaren online marketeer. Denk je dat jij uit het juiste hout gesneden bent? Dan heb je in ieder geval minimaal 3 jaar relevante ervaring, ben je op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen en kan hier alle betrokkenen over enthousiasmeren. Je snapt de ins en outs van het vermarkten van eigen merken en online platformen en je schrijft tussendoor ook nog eens een plannetje of twee voor onze klanten. Kortom. Je bent een Giraffe in de dop!

Voor jullie wil ik werken!