Werken bij DutchGiraffe – DutchGiraffe | Digital Creatives

Jobs.

Bij DutchGiraffe gonst het van de creativiteit en energie. Wil je daar deel van uitmaken? Misschien kan dat wel. Check de vacatures!

Ervaren full stack developer (m/v)

Ben jij een enthousiaste full stack developer met een grote affiniteit voor WordPress? Bouw je custom WordPress thema’s en plugins in een handomdraai? Snap je wanneer je hooks en filters gebruikt? Dan zijn we op zoek naar jou! Je bent op de hoogte van de laatste trends en technieken en kan die naadloos toepassen in alles wat er uit je vingers rolt. Je respecteert pixels en snapt de kracht van design en kan dit snel en effectief vertalen in een werkend online product. Het is belangrijk dat jij de wensen van de designer aanvoelt en deze kunt doorvertalen naar effectieve en gebruiksvriendelijke oplossingen.

Hier wil ik werken!

Interim account manager (m/v)

We zijn op zoek naar een interim account manager voor een periode van maximaal 6 maanden. En misschien ben jij dat wel! In dat geval zien we je graag uiterlijk starten op 1 november. Met een stevige kennis van online en als het even kan een technische rugzak. Als account manager ben je verantwoordelijk voor new business en fungeer je als aanspreekpunt voor (een deel van) ons klantenbestand. Ook ben ben je met het team verantwoordelijk voor het verder uitbouwen van bestaande relaties. Door het goed inventariseren en analyseren van de wensen en behoeften van prospects en/of klanten ga jij altijd voor het best passende voorstel. 

Hier wil ik werken!

Marketing Communicatie Stagiair (Start sept.)

Per september 2018 zijn we voor de marketing, communicatie & evenement activiteiten van DutchGiraffe op zoek naar een: stagiair(e) Marketing Communicatie. Tijdens deze stage maak je onderdeel uit van het sales en marketingteam en krijg je de mogelijkheid én de vrijheid om te ondersteunen in alle activiteiten die dit team uitvoert.

Hier wil ik stage lopen!

Design Stagiair (Start begin 2019)

We vinden het belangrijk bij te kunnen dragen aan het vormen van nieuw talent. Om die reden zijn we ieder half jaar op zoek naar gepassioneerde stagiaires voor een online design stage in de Caballero Fabriek in Den Haag. Je maakt onderdeel uit van een hecht en innovatief team en krijgt de mogelijkheid om op creatief vlak bij te dragen in alle stadia van het online realisatieproces. Ben je zelfstandig en heb je een passie voor online? Misschien vertellen wij je dan binnenkort alle geheimen van het vak!

Hier wil ik stage lopen!

Open Sollicitatie (m/v)

Heb je meer te bieden dan we hierboven vragen? En wil je werken bij DutchGiraffe? Dan kun je altijd vrijblijvend je CV, motivatie en eventueel je portfolio naar ons opsturen. Misschien heb jij wel dat waarvan wij nog niet weten dat we ernaar op zoek zijn!

Hier wil ik werken!

Werving of selectiebureau? (m/v)

Wij zoeken altijd met zorg & via eigen kanalen onze mensen en stellen acquisitie niet op prijs.

Digital Designer (m/v)

28 mei 2018 – 29 juni 2018

Het is weer zover! De kudde gaat veranderen. En daarom zijn we op zoek naar jou! Vanaf 1 augustus 2018 ben je meer dan welkom bij ons in Den Haag. Tenminste… als je een beetje je best doet. We nemen natuurlijk niet iedereen aan. Dat snap jij ook. In dit geval zijn we op zoek naar een gedreven medior digital designer. Een designer met ervaring dus. Je mag dan ook direct voor prachtige klanten aan de slag. Dat betekent dat je zo goed als digital native te werk gaat. Met andere woorden: Je ontwerp de prachtigste websites en online magazine, snapt wat de kracht is van UX Design, bent conceptueel sterk en kunt wat je maakt op de juiste manier zowel intern als extern presenteren. Eigenlijk ben je briljant!

Voor jullie wil ik werken!

Project Manager (m/v)

28 maart 2018

DutchGiraffe is op zoek naar een toffe projectmanager. En misschien ben jij dat wel. In dat geval zien we je het liefst starten vanaf 1 juni 2018. Maar eerder kan ook. Met een stevige kennis van online en als het even kan een behoorlijke technische rugzak. Uiteraard ben je een multi-task talent. Je weet uitdagingen op tijd te signaleren en innovatieve en uitdagende projecten binnen de gestelde kaders af te ronden. Je weet waar winst te behalen valt, maar (her-)kent ook valkuilen die je moeiteloos weet te ontwijken. Klant is uiteraard koning, maar niet ten koste van alles; ‘Nee’ is soms ook een antwoord. En dat weet je op politiek correcte manier uit te leggen. Je bent een mensen-mens. Je team houdt dan ook van je en jij leidt ze op jouw beurt feilloos naar de eindstreep.

Voor jullie wil ik werken!

Freelance DTP-er & Interaction Designer (m/v)

We zijn altijd op zoek freelance Online DTP-ers & Interaction Designers die niet alleen goed kunnen DTP-en, maar zich ook kunnen verplaatsen in de eindgebruiker. Het digitale concept moet gebruiksvriendelijk zijn en goed converteren. Het is belangrijk dat de wensen van de opdrachtgever aangevoeld worden en kunnen worden doorvertaald naar inspirerende, gebruiksvriendelijke ervaringen.

Voor jullie wil ik werken!

Ervaren front-end & back-end developer (m/v)

8 augustus 2017

Ben jij een enthousiaste front-end & back-end developer met een grote affiniteit voor WordPress? Bouw je custom WordPress thema’s en plugins in een handomdraai? Snap je wanneer je hooks en filters gebruikt? Dan zijn we op zoek naar jou! Je bent op de hoogte van de laatste trends en technieken en kan die naadloos toepassen in alles wat er uit je vingers rolt. Je respecteert pixels en snapt de kracht van design en kan dit snel en effectief vertalen in een werkend online product. Het is belangrijk dat jij de wensen van de designer aanvoelt en deze kunt doorvertalen naar effectieve en gebruiksvriendelijke oplossingen.

Voor jullie wil ik werken!

Online Marketeer (m/v)

27 maart 2017

DutchGiraffe is op zoek naar een ervaren online marketeer. Denk je dat jij uit het juiste hout gesneden bent? Dan heb je in ieder geval minimaal 3 jaar relevante ervaring, ben je op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen en kan hier alle betrokkenen over enthousiasmeren. Je snapt de ins en outs van het vermarkten van eigen merken en online platformen en je schrijft tussendoor ook nog eens een plannetje of twee voor onze klanten. Kortom. Je bent een Giraffe in de dop!

Voor jullie wil ik werken!