Expertises.

Een complete online communicatiemix van online magazines, responsive websites, mobiele applicaties en custom content. Met een duidelijk doel en allemaal naadloos op elkaar afgestemd. Daar worden we warm van. Dat doen we met liefde!

Visie.

Soms moet je verder denken dan je tot nu toe gedaan hebt. Buiten de kaders treden. De grenzen opzoeken van je kunnen. We proberen te ontzorgen door voorop te lopen en ons innoverende DNA over te brengen naar hen die dat nodig hebben. Dit houdt in dat we constant nieuwe manieren zoeken om onze opdrachtgevers en partners te verrassen. Want wie houdt er nou niet van verrassingen?

content_marketing_mjus_shoes_dutchgiraffe_03

Be agile!
Of vind je normaal al gek genoeg?

Ieder proces wordt ingegaan met hetzelfde heldere doel voor ogen: Optimaal resultaat binnen de gestelde kaders van techniek, creativiteit en innovatie. We stellen dan ook samen met onze opdrachtgevers doelen en verwachtingen op.

En om deze optimaal te kunnen benaderen en alle verwachtingen goed te kunnen beheren, schaven we continue aan onze processen en onze eigen manier van werken; geen één samenwerking is namelijk hetzelfde.

Soms passen we onze werkwijze aan op die van een opdrachtgever; net zo lang totdat een optimale manier van samenwerking ontstaat. Wil je liever Agile werken? Dan doen we dat. Liever op de ‘ouderwetse’ manier? Mag ook. Wat het beste bij jou past en het proces én het eindresultaat ten goede komt.

En dat is ook direct de kern: Samenwerken in een partnership waarbij een individu kan excelleren en het team naar een hoger niveau kan worden getild.

Ben je benieuwd of je met DutchGiraffe een effectief partnership kan aangaan? Je bent welkom om een keer langs te komen. We vinden het altijd leuk om kennis te maken!

Neem contact met ons op