Wat we doen

Het ontwikkelen van interactieve & online verhalen en het verbinden van merken met mensen. Op basis van onze vier expertises (online strategie, online magazines, UX design en web development) maken we op transparante manier wat complex is begrijpelijk en innovaties toegankelijk. Voor iedereen. Wij maken online makkelijk!

Neem contact op

Todo’s – Dutchgiraffe | Digital Creatives

We onderzoeken, creëren en verbinden

Wij geloven in projecten met een kop en een staart. Begrijpen waarom je doet wat je doet. Inzicht krijgen in de vraag achter de vraag, zodat het resultaat altijd past. Een resultaat dat effectief is, mooi is en om relevante conversies vraagt. En maximaal aansluit bij alle doelgroepen.

Ontdekken

Ontdekken zit in ons DNA. We zijn gezond nieuwsgierig en gaan graag op zoek. Op zoek naar vragen, maar nog liever naar antwoorden. Samen met jou. Van strategische vraagstukken tot het bepalen van de beste user experience.

Ontdekken

Want waarom doe je wat je doet? Uiteindelijk heeft alles een doel; je ontwikkelt niets zomaar. En die doelstellingen maken dat je weet welke richting je in moet slaan, wat je moet meten en waarop je moet acteren wanneer de eerste cijfers bekend zijn. Samen gaan we die uitdaging aan. We stapelen kennis en expertise en halen het beste uit je online product of campagne.

Creëren

We houden van creëren. Slimme dingen bedenken en mooie dingen maken. Daar zijn we goed in. Maakt niet uit wat. Van online magazines tot websites en van mobiele oplossingen tot op maat gemaakte content. Het liefst online. Dat dan weer wel.

Creëren

De mens reageert het beste op mooie dingen. Daar worden we blij van. Het biedt geloofwaardigheid en genereert een onbewuste interesse. We houden online trends dan ook nauwlettend in de gaten en combineren dat met een stevige UX fase waarin de gebruikerservaring wordt geoptimaliseerd.

Verbinden

Verbinden in de breedste zin van het woord. Via bijvoorbeeld sociale kanalen in een online middelen mix. Of via emailmarketing. Maar ook via cijfers. Leesstatistieken bijvoorbeeld. Die spitten we voor je door totdat jij begrijpt wat er gebeurt.

Verbinden

Het verbinden van je merk of boodschap aan je doel start natuurlijk al aan het begin van een project. Je bepaalt doelstellingen en ontwikkelt persona's. Maar wanneer alles online staat ben je nog niet klaar. Je zult moeten blijven schaven aan de verbinding. Door het analyseren van leescijfers en door regelmatig aanpassingen te testen en door te voeren wordt jouw boodschap steeds beter.

Expertises

We hebben een heldere focus op wat we wel én wat we niet doen. We richten ons dan ook op vier specialisaties waarmee we als geheel de verbinding tussen merk en mens kunnen vervolmaken, maar die ook prima los ingezet kunnen worden. Wij helpen je jouw online ambities waar te maken.

Online strategie

Door een online strategie te ontwikkelen krijg je inzicht in hoe je je doelgroep identificeert, wat je doelstellingen zijn en hoe je deze gaat bereiken. Onmisbaar dus voor een effectieve online marketing strategie en relevante communicatie.

Lees meer

Online magazines

Voeg online magazines aan je (online) communicatie mix toe. Dit draagt in grote mate bij aan een verhoogde persoonlijke beleving van de lezer. Het zorgt voor langere leestijden en verhoogt conversie en loyaliteit. Al 10 jaar is DutchGiraffe dé expert op het gebied van online magazines; van redactionele workshops tot design en development. We hebben alles in huis!

Lees meer

UX Design

UX Design is het proces waarbij websites worden ontworpen die zinvolle en persoonlijk relevante ervaringen bieden. Effectief UX Design vergroot het gebruiksplezier en de gewenste conversie.

Lees meer

Web development

Bij ieder web development project zien we gebruiksgemak, UX-design, vormgeving, SEO & veiligheid als belangrijkste vereisten. Wat we leveren moet in alle gevallen op de doelgroep aansluiten en aan de doelstellingen voldoen. Het moet mooi zijn en de code schoon. Pas dan zijn we tevreden.

Lees meer

Visie

Soms moet je verder denken dan je tot nu toe gedaan hebt. Buiten de kaders treden. De grenzen opzoeken van je kunnen. Zo we willen vereenvoudigen, ontwikkelen en verrassen. En helpen we anderen met het behalen van hun online ambities.

Neem contact op

MJUS Shoes – Dutchgiraffe | Digital Creatives

Be agile!
Of vind je normaal al gek genoeg?

Ieder proces wordt ingegaan met hetzelfde heldere doel voor ogen: Optimaal resultaat binnen de gestelde kaders van techniek, creativiteit en innovatie. We stellen dan ook samen met onze opdrachtgevers doelen en verwachtingen op.

En om deze optimaal te kunnen benaderen en alle verwachtingen goed te kunnen beheren, schaven we continue aan onze processen en onze eigen manier van werken; geen één samenwerking is namelijk hetzelfde.

Soms passen we onze werkwijze aan op die van een opdrachtgever; net zo lang totdat een optimale manier van samenwerking ontstaat. Wil je liever Agile werken? Dan doen we dat. Liever op de ‘ouderwetse’ manier? Mag ook. Wat het beste bij jou past en het proces én het eindresultaat ten goede komt.

En dat is ook direct de kern: Samenwerken in een partnership waarbij een individu kan excelleren en het team naar een hoger niveau kan worden getild.