Wat we doen.

Het ontwikkelen van een complete online communicatiemix op basis van een sterke online strategie en een effectief content marketing plan. Dat is wat we doen. Daar worden we warm van. We zetten oa. online magazines, responsive websites en custom content op een krachtige manier in. Met een duidelijk doel en allemaal naadloos op elkaar afgestemd.

Explore

Ontdekken zit in ons DNA. We zijn gezond nieuwsgierig en gaan graag op zoek. Op zoek naar vragen, maar nog liever naar antwoorden. Samen met jou. Van strategische vraagstukken tot het bepalen van de beste user experience.

Explore

Strategie
Online Marketing
Concepting
Persona Onderzoek
Customer journey
Wireframing
Online lezersonderzoek
User Experience (UX)

Create

We houden van creëren. Slimme dingen bedenken en mooie dingen maken. Daar zijn we goed in. Maakt niet uit wat. Van online magazines tot websites en van mobiele oplossingen tot op maat gemaakte content. Het liefst online. Dat dan weer wel.

Create

Concepting
User experience
Interface design
Wireframing
Prototyping
Online design
Online magazines
Websites
Mobile solutions
Content creatie

Connect

Verbinden in de breedste zin van het woord. Via bijvoorbeeld sociale kanalen in een online middelen mix. Of via emailmarketing. Maar ook via cijfers. Leesstatistieken bijvoorbeeld. Die spitten we voor je door totdat jij begrijpt wat er gebeurt.

Connect

Story telling
Audience Building
Engage
Conversion
Social Media
Email Marketing
Metrics & Optimization

Expertises.

Naast strategie & marketing hebben we een aantal specialisaties waar we trots én goed in zijn. Tenminste, dat vinden onze partners. En wij zelf stiekem ook wel.

Online marketing strategie

Door een online marketing strategie te ontwikkelen krijg je inzicht in bijvoorbeeld hoe je je doelgroep identificeert, wat je doelstellingen zijn en hoe je deze gaat bereiken. Onmisbaar dus voor een effectieve online marketing strategie en relevante communicatie.

Lees meer

Online magazines

Voeg online magazines aan je (online) communicatie mix toe. Dit draagt in grote mate bij aan een verhoogde persoonlijke beleving van de lezer. Het zorgt voor langere leestijden en verhoogt conversie en loyaliteit. Al 10 jaar is DutchGiraffe dé expert op het gebied van online magazines; van redactionele workshops tot design en development. We hebben alles in huis!

Lees meer

Web development

Online ontwikkelingen gaan snel. Dat zul je met ons eens zijn. Daarom liften we graag mee op bestaande systemen. Zoals WordPress of MailChimp. Dat dwingt ons te versnellen. Hierdoor hoef je niet te investeren in een systemen, innoveer je lekker snel en is alles super veilig.

Lees meer

Mobile applications

Onder mobiele oplossingen verstaan we alles voor mobiel. Zowel Smartphones als tablets. Onze voorkeur gaat uit naar web-apps, tenzij het echt niet anders kan. Dan maken we een app voor je.

Lees meer

Custom content creatie

Op maat gemaakt content is nog nooit zo belangrijk geweest. Content Marketing viert hoogtijdagen en het online publiek is kritischer dan ooit. Dus laten we samen de mooiste en beste content maken die inspireert en verbindt. Daar worden we blij van.

Lees meer

Visie.

Soms moet je verder denken dan je tot nu toe gedaan hebt. Buiten de kaders treden. De grenzen opzoeken van je kunnen. We proberen te ontzorgen door voorop te lopen en ons innoverende DNA over te brengen naar hen die dat nodig hebben. Dit houdt in dat we constant nieuwe manieren zoeken om onze opdrachtgevers en partners te verrassen. Want wie houdt er nou niet van verrassingen?

content_marketing_mjus_shoes_dutchgiraffe_03

Be agile!
Of vind je normaal al gek genoeg?

Ieder proces wordt ingegaan met hetzelfde heldere doel voor ogen: Optimaal resultaat binnen de gestelde kaders van techniek, creativiteit en innovatie. We stellen dan ook samen met onze opdrachtgevers doelen en verwachtingen op.

En om deze optimaal te kunnen benaderen en alle verwachtingen goed te kunnen beheren, schaven we continue aan onze processen en onze eigen manier van werken; geen één samenwerking is namelijk hetzelfde.

Soms passen we onze werkwijze aan op die van een opdrachtgever; net zo lang totdat een optimale manier van samenwerking ontstaat. Wil je liever Agile werken? Dan doen we dat. Liever op de ‘ouderwetse’ manier? Mag ook. Wat het beste bij jou past en het proces én het eindresultaat ten goede komt.

En dat is ook direct de kern: Samenwerken in een partnership waarbij een individu kan excelleren en het team naar een hoger niveau kan worden getild.