Web Development door DutchGiraffe

cta row

cta row

Content First, User Experience, Responsive Design, HTML5; het zijn allemaal termen en kreten die je waarschijnlijk wel eens voorbij horen komen in combinatie met web development. Maar wat moet je er mee en hoe pas je het toe? Dat hebben wij ons ook afgevraagd en we hebben het antwoord. En zoals dat bij ons past delen we onze kennis graag met je en adviseren we je wat voor jou het beste is.

web_development_febo_dutchgiraffe_03

Webdevelopment op maat

Het vormgeven en ontwikkelen van internet applicaties is altijd maatwerk. Het heeft namelijk met communicatie te maken, samen met jouw organisatie, jouw boodschap en jouw doelgroep. Dikke kans dat deze alle drie uniek zijn. Het wil alleen niet zeggen dat de gebruikte techniek ook maatwerk moet zijn.

Wij vinden dat achterhaald en gebruiken dan ook waar mogelijk bestaande systemen waarop wij onze ontwikkelingen kunnen baseren. Websites bouwen we bijvoorbeeld altijd in WordPress, emailmarketing voeren we uit in MailChimp en het meten en analyseren van online verkeer doen we met Google Analytics, Google Adwords of Adobe Analytics. Het zijn allemaal volwassen systemen die hun kracht al lang en breed hebben bewezen en waarvan snelle innovaties gegarandeerd zijn.

Online magazine Digitaal jaarverslag Brabant C Brabant C DutchGiraffe

Het gebruik van HTML5

HTML5 wordt praktisch als een wondermiddel gezien en biedt binnen webdevelopment een scala aan mogelijkheden. Animaties gaan bijna vanzelf en je hoeft je website maar één keer te ontwikkelen… Niets is minder waar. HTML5 is slechts een opmaaktaal en het vergt nog steeds behoorlijk wat kennis en kunde. Gelukkig weten wij welke vragen we moeten stellen om erachter te komen wat voor jou het beste is en hoe jouw vraag te interpreteren.

Benieuwd naar wat DutchGiraffe voor jullie kan betekenen? Laat je bericht achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.