cta row

cta row

Mobile first, user experience design, responsive, HTML5; het zijn allemaal termen en kreten die je waarschijnlijk wel eens voorbij hebt horen komen in combinatie met web development. Maar wat moet je er mee en hoe pas je het toe? We snappen we dat dit niet altijd even duidelijk is. Gelukkig hebben wij bijna altijd een antwoord op je vragen en delen we onze kennis graag met je.

Flying Dutchman_website_case_mobile

Web development op maat

Het vormgeven en ontwikkelen van websites is altijd maatwerk. Het heeft namelijk met communicatie te maken, samen met jouw organisatie, jouw boodschap en jouw doelgroep. Dikke kans dat deze alle drie uniek zijn. Het wil alleen niet zeggen dat de gebruikte techniek ook maatwerk moet zijn.

Anno 2019 zijn er namelijk veel andere mogelijkheden beschikbaar. Zo gebruiken we dan ook waar mogelijk bestaande systemen en technieken die we slim en behendig kunnen toepassen. Websites bouwen we bijvoorbeeld altijd in WordPress, emailmarketing voeren we uit in MailChimp en het meten en analyseren van online verkeer doen we met Google Analytics, Tag Manager of Adobe Analytics. Het zijn allemaal volwassen systemen die hun kracht al lang en breed hebben bewezen en waarvan snelle innovaties gegarandeerd zijn.

campaign-online-magazines-visual-1

Wat wil je bereiken met je website?

De vraag naar een nieuwe website kent vaak verschillende uitgangspunten. Soms is het zo dat de site verouderd is, soms vindt er te weinig conversie plaats. En soms is het gewoon niet meer mooi. Al die redenen snappen we en kunnen we iets mee. Maar de vraag die we je altijd zullen blijven stellen is: ‘Wat wil je eigenlijk bereiken met je website?’ en ‘Voor wie doe je dat?’. Misschien heb je de strategiekant van je website al helemaal uitgedacht en heb je alles klaar staan om de juiste persona’s met de juiste behoefte in je site te verwerken. Maar soms is dat niet het geval. En dan kunnen we je met een online strategiesessie helpen om een goede basis te leggen voor je site. Want… je ontwikkeld natuurlijk niet voor niets een nieuwe website.

Benieuwd naar wat DutchGiraffe voor jullie kan betekenen? Laat je bericht achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.