Op dit moment zijn er in Nederland 12,4 miljoen internetgebruikers. Dat is 96% van alle mensen tussen 12 en 75 jaar. Belangrijk is hierbij om te weten dat ongeveer 81% van de Nederlanders beschikt over een smartphone, terwijl maar 65% een desktop computer bezit. Daarnaast gebruikt ongeveer 53% van de Nederlanders een tablet; rede genoeg om het mobiele internetgebruik meer dan serieus te nemen en om stil te staan bij de gebruiksvriendelijkheid van jouw website. Dit en meer in onze whitepaper responsive websites

Wwhitepaper responsive websites – Dutchgiraffe | Digital Creatives

Met onze gratis whitepaper responsive magazines geven wij een exclusief kijkje in onze responsive webdesign keuken en ontrafelen we geheimen die jouw website naar een hoger niveau kunnen tillen.

Deze whitepaper informeert je over de voordelen van responsive webdesign. Misschien sta je op het punt om je eigen website van een update te voorzien of heb je een klant die hierin is geïnteresseerd. In beiden gevallen kan deze whitepaper je verder helpen. Heb je een specifieke vraag over responsive webdesign? Stel je vraag aan Milou.

Lees dit en nog veel meer in de whitepaper responsive websites.

    * = verplicht veld