Met het online publishing platform WP-Magazines biedt DutchGiraffe een antwoord op de behoefte aan een gebruiksvriendelijke tool voor het maken en verspreiden van een responsive online magazine. Met WP-Magazines maak je gebruik van de laatste WordPress techniek én van de kennis van DutchGiraffe. Dat is een fijne combinatie, want wij zijn al jaren expert op het gebied van online magazines.

Hoe online magazines in te zetten?

Wil je weten hoe jij online magazines kunt inzetten en deelgenoot worden van onze ruime ervaring op het gebied van online communicatie en online magazines? Schrijf je dan nu in voor een gratis Masterclass ‘WP-Magazines’.

Programma

10:00 uur:
Welkom met koffie bij DutchGiraffe in de Caballero Fabriek.

10:15 tot 11:45 uur:
We behandelen alles over online magazines in combinatie met online communicatie en een bijbehorend vergezicht, geven een demo van ons online publishing platform WP-Magazines en laten een bak met inspiratie voorbij komen.

11:45 tot 12:30 uur:
Lunch wordt verzorgd door DutchGiraffe.

12:30 tot 13:30 uur:
We voeren een plenaire discussie over online communicatie & online magazines. De do’s en don’ts en hoe het in jouw organisatie in te zetten is.

13:30 tot 14:00 uur:
Einde.

Het is een uiterst interessante workshop van 1/2 dag en bestaat uit een mix van vergezichten op het gebied van online communicatie, de inzetbaarheid van online magazines, praktijkvoorbeeld van online magazines, inzicht in de mogelijkheden van WP-Magazines.

De masterclass is voor maximaal 6 personen (dus vol=vol) en is gratis.


Inschrijven voor de masterclass

Vul onderstaand formulier in om je in te schrijven voor de masterclass. Na het versturen van je inschrijving ontvang je een bevestiging per mail.