Online magazines zijn ondertussen bijna een gewoongoed geworden. Maar dat wil niet zeggen dat ze gewoon goed worden. Na bijna een decennium lang online magazines publiceren, weten we ondertussen heel goed wat er wel en wat er niet werkt. Op zich helemaal niet moeilijk, maar wel goed om te weten wanneer je op het punt staat je eigen online magazine te publiceren.

Wat dan?

We helpen je bepalen wat voor soort magazine bij jou en jouw organisatie past, welke bladpeilers je kunt toepassen en welke invalshoeken je kunt gebruiken om een interessante opbouw te krijgen. Ook krijg je te maken met termen als plank & interactie en geven we uitleg over hoe je jouw magazine optimaal kunt inrichten voor zoekmachines.

Dit gaan we doen

Na een kop koffie, starten we een korte introductie en de historie van de online magazines. Daarna gaan we aan de slag met het proces, soorten content en hoe je deze kunt toepassen. We nemen je mee in fotografie, het gebruik van video en de toepassingen van interactieve elementen en hoe je lezers aanspoort verder te lezen. We bekijken je magazine vanuit SEO optiek en zorgen dat je naar huis gaat met een complete plank onder je arm, helemaal klaar voor de publicatie van je eerste online magazine.

Het is handige en direct toe te passen workshop van 1/2 dag en bestaat uit een mix van theorie en praktijk, afgewisseld met koffie en lunch.

De workshop is voor maximaal 8 personen (dus vol=vol) en kost € 275 (excl. btw) per persoon.


Inschrijven voor de workshop

Vul onderstaand formulier in om je in te schrijven voor de workshop. Na het versturen van je inschrijving ontvang je een bevestiging per mail.

  • Datum en deelnemers

  • Indien een specifieke datum niet voldoende deelnemers heeft, kan het zijn dat deze verplaatst wordt.
  • NaamEmail 
    Geef de namen van alle deelnemers op.
  • Contactgegevens

  • Bevestiging en inschrijven

  • Voor het betalen van deze inschrijving wordt door DutchGiraffe een factuur gestuurd.