cta row

cta row

Op een creatieve en unieke manier je doelgroep benaderen? Design dan je eigen magazines online. Wanneer je kiest voor publicatie van magazines online ben je helemaal vrij om het design zelf te bepalen. Ontwerp je magazines online en helemaal naar jouw wensen.

Design je eigen magazines online

Met een magazines online heb je eindeloze mogelijkheden om je boodschap op een creatieve manier over te brengen. Want de dynamische content en het design van je magazine online blijven natuurlijk veel beter hangen dan bij een statisch magazine. En doordat je zelf het design van je magazine kunt bepalen, kun je eruit halen wat erin zit. Met onze krachtige tool WP Magazines heb je nauwelijks omkijken hebt naar het design van je magazine.

Perfect voor uw doelgroep

Met je online magazines laat je een blijvende impressie achter op je lezers. Lezers kunnen door het online magazine heen bladeren, op afbeeldingen klikken om ze te vergroten of video’s afspelen. Ook kun je links en geluidsfragmenten toevoegen. Ideaal voor zowel de zakelijke markt als de consument.

Eenvoudig in gebruik, krachtig in de boodschap

WP Magazines is de basis waarmee je moeiteloos het design en de functionaliteit van je online magazine bepaalt. Kennis van ingewikkelde programmeertalen en software is helemaal niet nodig. Het enige wat je nodig hebt is een computer, een internetverbinding en je mooiste foto’s en video’s. Helemaal tevreden over het design? Dan staan je magazines met één druk op de knop online.

Neem contact met ons op.