cta row

cta row

Tablets hebben in korte tijd een aanzienlijk marktaandeel in de wereld veroverd. Het begon natuurlijk met de iPad van Apple, die in 2010 werd aangekondigd. Daarna kwamen tablets van andere fabrikanten op de markt, met Google’s Android. En dankzij DutchGiraffe is het nu mogelijk om voor iedere tablet een magazine te publiceren.

Een tablet magazine voor Android & IOS

DutchGiraffe is al jarenlang gespecialiseerd in het ontwikkelen van digitale magazines. Tegenwoordig kunnen we ook een tablet magazine publiceren. Je bouwt dan nog steeds je eigen magazine en wij zorgen ervoor dat deze beschikbaar komt in alle gangbare tablet formaten. Met onze revolutionaire software maak je een tablet magazine waarmee je filmpjes, plaatjes en geluidsfragmenten tot leven komen.

Een ideale combinatie

De tablet is bij uitstek geschikt voor een digitaal magazine. Dankzij het ‘touch screen’ is het net alsof je een echt magazine leest op je tablet. Je bladert bijvoorbeeld heel natuurlijk door de pagina’s heen. En inzoomen op afbeeldingen is heel eenvoudig. Met een tablet magazine heb je een gewoon tijdschrift niet meer nodig. En bij DutchGiraffe staan we voor je klaar om het beste uit je tablet magazine te halen. Het eindresultaat is een verbluffend magazine waarmee je je doelgroep niet alleen informeert, maar ook overtuigt.

Jouw magazine. Zoals jij dat wilt

Je magazine is zowel voor de zakelijke markt als consumenten geschikt. Dankzij de interactiviteit van je tablet magazine voeg je emotie toe aan je boodschap, met als gevolg dat de merkbeleving bij je doelgroep stijgt.  Direct je eigen tablet magazine maken? Voor je het weet staat je magazine online.

Neem contact met ons op.