In de afgelopen 10 jaar heeft het online magazine landschap een aanzienlijke hoeveelheid publishingtools en online bureau’s zien komen en gaan. DutchGiraffe heeft in die 10 jaar meer dan 300 online magazine formats ontwikkeld en is met haar innovatieve karakter en doorslaggevende creaties dé expert op het gebied van online publishing, redactionele formats & realisatie.

4 Jaar geleden heeft DutchGiraffe, als award winning digitaal bureau, de strategische keuze gemaakt om al haar ervaring en expertise in een eigen publishing platform te verwerken. Het resultaat is het internationaal bekroonde (Digital Magazine Awards 2016) responsive publishing platform WP-Magazines.

De kracht van WordPress en de innovatieve responsive publishing technologie van WP-Magazines maakt het tot een krachtig allround publicatie platform. Of het nu gaat om responsive magazines, jaarverslagen, personeelsmagazines, instant articles, nieuwsbrieven, microsites of presentaties; het is allemaal mogelijk.

Mobile First

De cijfers liegen er niet om. Mobiele communicatie is niet meer weg te denken uit je communicatiemix of je marketingstrategie. Wie optimaal resultaat wil, doet er dan ook goed aan om mobiel niet langer als onbelangrijk te behandelen, maar hier vol op in te zetten. Vanuit het principe ‘Mobile First’ zijn we alle manieren en momenten van gebruik in kaart gaan brengen. Een online magazine op een tablet leest tenslotte anders dan op een telefoon. Met een tablet neem je wat meer tijd, terwijl lezers met een mobiele telefoon content vaker scannen. Dit vraagt dan ook om een andere benadering van de informatie.

Online magazine & publishing expert

DutchGiraffe ontwerpt en realiseert al haar online magazines in WP-Magazines en heeft een klantenbestand om trots op te zijn. Enkele namen voor wie wij mooie producties mogen leveren zijn Robeco, Emmi Kaas, TUI, Royal Haskoning DHV, Porsche, CCV, Landal, Kansfonds & NVM.

Benieuwd hoe DutchGiraffe met WP-Magazines jouw offline publicaties naar een digitaal, hoger niveau kan tillen? Vul dan het onderstaande formulier in en start vandaag nog jouw online magazine avontuur met WP-Magazines.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.