Over De Zorgboog

De wereld van De Zorgboog is zeer veelzijdig en verrassend compleet. Als professionele organisatie voor wonen, zorg en welzijn bieden zij een range aan diverse producten, diensten en expertise. Dankzij hun gevarieerde dienstverlening kunnen ze elke generatie, jong én oud, in de regio Helmond prima ondersteunen en begeleiden.

Zorgboog magazine

Het begon met het online Fijn! Magazine. Het digitale en interactieve online magazine van de Zorgboog, gecombineerd met gerichte emailmarketing om de doelgroep maximaal te inspireren met positieve informatie en verhalen waar de individu centraal staat. Eenmaal online is het digitale magazine aangevuld met een passend gedrukt magazine. De stijl van het online magazine is prachtig vertaald naar de print versie, de beeldredactie komt prachtig tot zijn recht en de opmaak is iedere uitgave weer verrassend.

Naar de case

magazine Interactieve Zorg

Ook in de zorg is veel aan de hand. Er is veel negativiteit rondom de kwaliteit in de zorg. De Zorgboog besloot hier iets aan te doen door samen met DutchGiraffe het Zorgboog Magazine te ontwikkelen. Fijn! Magazine biedt de Zorgboog een platform voor achtergrondverhalen, filmpjes en nieuwsartikelen over de zorg in het algemeen en de Zorgboog in het bijzonder.

Naar de case