Iedereen heeft er van gehoord. Agile & Scrum. En hoewel het al in 1995 door Jeff Sutherland and Ken Schwaber in een Scrum codex is gegoten, is het de laatste jaren pas echt in trek. Niet alleen bij de software ontwikkelaars, maar ook binnen andere segmenten in de creatieve industrie. En terecht, want het kan je ongelooflijk veel brengen.

Scrummen wordt helder

Maar het kost ook wat. Het kost tijd, energie, je moet er anders voor leren denken, cultuur moet om, het oude los laten en het nieuwe omarmen. En dat kan best moeilijk zijn. Dus om een goed inzicht te krijgen wat dit voor jouw organisatie betekent, is het soms fijn om een aantal mensen alvast met deze methodiek kennis te laten maken.

Dit gaan we doen

Na een kop koffie, starten we met het ‘waarom’ achter het Scrummen. Je leert de termen, de rollen en de methodiek en hoe deze worden toegepast. We duiken in het ‘Hoe’ en je leert hoe alles bij elkaar komt in de praktijk. Dus hoe je omgaat met bijvoorbeeld stories, backlog refinement en de retrospective. Dit doen we aan de hand van een voorbeeld case. Daarnaast maken we het samen helder wat het voor jouw bedrijf zou betekenen om op deze manier te gaan werken. Dus ook wat je van je collega’s zou moeten kunnen verwachten. Op alle niveau’s.

Het is leuke en interessante workshop en bestaat uit een mix van theorie en praktijk, afgewisseld met koffie en lunch.

De workshop is voor maximaal 6 personen (dus vol=vol) en kost € 450 (excl. btw) per persoon.


Inschrijven voor de workshop

Vul onderstaand formulier in om je in te schrijven voor de workshop. Na het versturen van je inschrijving ontvang je een bevestiging per mail.

  • Datum en deelnemers

  • Indien een specifieke datum niet voldoende deelnemers heeft, kan het zijn dat deze verplaatst wordt.
  • Geef de namen van alle deelnemers op.
  • Contactgegevens

  • Bevestiging en inschrijven

  • Voor het betalen van deze inschrijving wordt door DutchGiraffe een factuur gestuurd.