cta row

cta row

WordPress is een content management systeem gericht op schoonheid, webstandaarden en gebruiksgemak. Honderden mensen over de wereld zijn bezig met de ontwikkeling hiervan. Het is dan ook het grootste online open source project van dit moment. En het gaat razendsnel! Dus lift mee op de snelheid van WordPress.

Een WordPress website is krachtig, prachtig & gebruiksvriendelijk.

Door je WordPress website te laten ontwikkelen door DutchGiraffe maak je gebruik van de laatste WordPress techniek én van de kennis van DutchGiraffe. Dat is een fijne combinatie, want wij zijn al jaren expert op het gebied van succesvolle websites. Met een WordPress website communiceer je trouwens niet alleen uiterst effectief, maar ook nog eens 100% responsive. Dus ook op smartphones prachtig weer te geven.

Responsive Design met een WordPress website

Door een krachtige responsive design thema voor WordPress te gebruiken, zijn alle websites automatisch geoptimaliseerd voor alle devices en alle oriëntaties. Het maakt dus niet uit in welke positie je je device houdt. Een WordPress website is geschikt voor alle desktops, laptops, tablets en smartphones! Het maakt dan ook niet uit of je fan bent van Samsung, liever een iPhone of iPad gebruikt of een oude PC op zolder hebt staan. Het past altijd!

Mobile First

De cijfers liegen er niet om. Mobiele communicatie is niet meer weg te denken uit je communicatiemix of je marketingstrategie. Wie optimaal resultaat wil, doet er dan ook goed vol in te zetten op mobiel. Vanuit het principe ‘Mobile First’ zijn we alle manieren en momenten van gebruik in kaart gaan brengen. Een website op een tablet leest tenslotte anders dan op een telefoon. Met een tablet neem je wat meer tijd, terwijl lezers met een mobiele telefoon content vaker scannen. Dit vraagt dan ook om een andere benadering van de informatie.

Neem contact met ons op.