Over Universiteit van Amsterdam

De UvA heeft zeven faculteiten waar onderwijs en onderzoek plaatsvindt op het gebied van de geesteswetenschappen, sociale wetenschappen, economie en bedrijfskunde, rechtsgeleerdheid, natuurwetenschappen, geneeskunde en tandheelkunde.

UvA Start Magazine

Deze inspirerende online magazines bevatten informatie die je moet weten als je als internationale student bent toegelaten tot de UvA. Daarnaast is er ook een versie voor medewerkers. Onderwerpen zoals het plannen van de reis, stappen die bij aankomst ondernomen moeten worden en natuurlijk het studeren en werken aan de UvA. Een magazine bombol praktische informatie, verhalen en video’s van huidige studenten en docenten over wonen en werken in Amsterdam, fietsen, de taal, campussen, hotspots en de tofste plekken.

Naar de case

Internationale Opleidingsbrochure

De Universiteit van Amsterdam is een brede, onderzoeksintensieve universiteit en op binnen- en buitenland georiënteerd. Om dit internationale karakter op online vlak uit te breiden, start deze prachtige wetenschappelijke organisatie met de publicatie van een Internationale Opleidingsbrochure.

Naar de case