Over ZonMw

ZonMw stimuleert gezondheidsonderzoek en zorginnovatie binnen de gehele kennisketen. Van fundamenteel onderzoek tot implementatie. Met allerlei subsidieprogramma's stimuleert en financiert ZonMw ontwikkeling en praktische toepassing op het gebied van preventieverbetering, zorg en gezondheid. Het brede werkterrein van de gehele kennisketen maakt ZonMw uniek als organisatie.

5 jaar GGG ZonMW magazine

Het digitale GGG magazine van ZonMW vertelt de verhalen over wat er komt kijken bij onderzoek dat het gebruik van geneesmiddelen verder kan verbeteren. En over de bijdrage van wetenschappelijk onderzoek aan de dagelijkse praktijk in de Nederlandse gezondheidszorg. Aan de hand van mooie voorbeelden komen projectleiders en stakeholders zelf aan het woord.

Naar de case

Samen blijven vernieuwen

Innovatieve ideeën en werkwijzen helpen de JGZ vooruit. Om goede voorbeelden van eigentijdse werkprocessen en bedrijfsvoering te ontdekken en professionals en managers te inspireren en hiermee verder te gaan, is het programma Vernieuwing Uitvoeringspraktijk Jeugdgezondheidszorg gestart.

Naar de case