Een aantal jaar geleden heeft ZonMw haar eerste online publicatie uitgebracht. En met succes! Al snel volgden verschillende nieuwe publicaties met allemaal de focus op jeugdhulp. ZonMw wil zorgen dat het goed gaat met de jeugd. Afgelopen jaar heeft ZonMw een nieuwe publicatie uitgebracht in de volledig vernieuwde huisstijl.

De lezer inspireren  

De afgelopen jaren werkten de academische werkplaatsen transformatie jeugd vanuit diverse perspectieven aan 1 gezamenlijk doel: de jeugdsector veranderen en verbeteren. Deze samenwerkingen hebben verschillende producten, methodieken én waardevolle lessen over samenwerken opgeleverd. In dit magazine worden al deze successen gebundeld met als doel de lezer te inspireren! 

magazine_zonmw_mobile_web

Match ZonMw

In het magazine komen verschillende thema’s aan bod. Al deze thema’s worden duidelijk weergegeven middels de kleuren van de huisstijl van ZonMw. Daarnaast komen de kenmerkende rondingen in de afbeeldingen veelvoudig terug in het magazine. Op deze manier sluit de publicatie perfect aan bij de huidige website. 

Magazine_zonmw_web

Speelse layout

Binnen het magazine is een speciaal template ontworpen waarin alle 50 projecten worden weergegeven waaraan ZonMw heeft mogen werken. De speelse layout laat zien waar deze projecten zijn gerealiseerd. Middels de popups en achterliggende pagina’s komt de lezer al snel meer te weten over de verschillende projecten. Dit template is uiteraard ook toepasbaar voor volgende edities en makkelijk te bewerken in WPMagazines. 

Magazine_zonmw_web