Online Magazines – DutchGiraffe | Digital Creatives

Welkomstmagazine voor beleggers

Om nieuwe klanten sneller door te laten groeien binnen Robeco, wordt de welkomst journey nog belangrijker. Eén van de belangrijke touchpoints die Robeco aan haar klanten wil introduceren is het welkomstmagazine op het moment dat de klant 10 dagen belegd is. Dat is namelijk hét moment om beleggers te helpen. Wat is je doel, op welke termijn en op welke manier? Hoe ga je om met beursschommelingen. Robeco laat zien hoe hun eigen fondsmanagers beleggen en welke tips je daaruit kunt meenemen.

Naar de case

Hutten Inspiratie Magazine

Medewerkersgeluk, vitaliteit en gezondheid zijn thema's die steeds belangrijker worden op de werkvloer. Zo ook bij Cateraar Hutten. Want om goed te kunnen functioneren op je werk, moet je lekker in je vel zitten. Binnen het PUUR magazine wordt aandacht gegeven aan gezondheid en inspiratie via video’s, tips en columns over vitaliteit.

Naar de case

Online magazine Cornelis

Cornelis is het online magazine voor Van Lanschot. De naam is afgeleid van Cornelis van Lanschot de oprichter van de bank. Op 22 juli 1737 boekte hij de eerste inkopen voor zijn groothandel in koloniale waren in ’s-Hertogenbosch. De doelgroep bestaat uit klanten, prospects & overige geïnteresseerden.

Naar de case

Schoon Belonen Praktijkverhalen

Binnen de pilot Schoon Belonen werken gemeenten en maatschappelijke organisaties samen om zwerfafval in Nederland zoveel mogelijk te voorkomen en te bestrijden. Het project is een initiatief van de VNG, Natuur & Milieu en het Afvalfonds Verpakkingen. Als afsluiting van deze rijke pilot besloot Nederland Schoon om een bloemlezing uit te geven. In de vorm van een online magazine én een boekwerk in print.

Naar de case

UvA Start Magazine

Deze inspirerende online magazines bevatten informatie die je moet weten als je als internationale student bent toegelaten tot de UvA. Daarnaast is er ook een versie voor medewerkers. Onderwerpen zoals het plannen van de reis, stappen die bij aankomst ondernomen moeten worden en natuurlijk het studeren en werken aan de UvA. Een magazine bombol praktische informatie, verhalen en video’s van huidige studenten en docenten over wonen en werken in Amsterdam, fietsen, de taal, campussen, hotspots en de tofste plekken.

Naar de case

5 jaar GGG ZonMW magazine

Het digitale GGG magazine van ZonMW vertelt de verhalen over wat er komt kijken bij onderzoek dat het gebruik van geneesmiddelen verder kan verbeteren. En over de bijdrage van wetenschappelijk onderzoek aan de dagelijkse praktijk in de Nederlandse gezondheidszorg. Aan de hand van mooie voorbeelden komen projectleiders en stakeholders zelf aan het woord.

Naar de case

Brabant Magazine

Brabant Magazine is het interactieve, digitale magazine van de provincie Noord-Brabant. Veel beeld, veel beleving, veel Brabant. Beeld inspireert, tekst informeert. Brabant Magazine is een duidelijke meerwaarde binnen de bestaande digitale media van de provincie en heeft nauwe banden andere mediavormen zoals de website, video, nieuwsbrieven, social media. Het online magazine van Brabant kent twee concrete doelgroepen, te weten de overheid en maatschappelijk middenveld en het Brabantse bedrijfsleven. Werknemersvan de provincie Noord-Brabant, de pers en de bewoners van de provincie worden aangemoedigd mee te lezen. De onderwerpen komen voort uit het bestuursakkoord en bestrijken de terreinen natuur, milieu, economie, cultuur, sport, ruimte en mobiliteit. Alle onderwerpen in BM hebben een link met de werkzaamheden van de provincie en de resultaten daarvan.

Naar de case

Jaarverslag SURF

Het online SURF Jaarverslag 2016 geeft een indruk van de activiteiten van SURF die plaatsvonden in 2016. Je kunt terugblikken op het jaar met veel beeld, video's en externe links naar publicaties en interviews.

Naar de case

Jaarverslag Royal haskoning DHV

Het jaarverslag van Royal Haskoning DHV wordt gekenmerkt door een overkoepelend thema 'Connecting Lives'. Het is daarnaast uiteraard een terugblik op 2016 waarin naast behaalde resultaten, ook verteld wordt over innovaties, awards en hoe je door samen te werken de maatschappij positief kunt beïnvloeden. Het magazine bevat meer dan 50 pagina's, variërend van projecten over de bijdrage van Royal Haskoning DHV bij het veiligstellen van Jakarta tegen overstromingen, tot het leveren van bijdragen bij het onderzoeken naar de potentiële impact van zelfrijdende auto's op het verminderen van verkeersongevallen.

Naar de case

Kansfonds jaarverslag 2016

Kansfonds helpt mensen omzien naar de kwetsbaarsten in onze samenleving, zodat niemand buitengesloten raakt. Ze steunen kansrijke initiatieven die kwetsbare mensen helpen om hun situatie te doorbreken. En die zijn opgezet door betrokken mensen die iets willen doen voor de ander. Deze initiatieven worden financieel ondersteund door giften van allerlei organisaties. Voor deze stakeholders is een verantwoording van wat er exact met deze giften is gebeurd van groot belang. Deze verantwoording wordt dan ook jaarlijk door DutchGiraffe gepubliceerd in een online jaarverslag.

Naar de case

Landal Natuurlijk Online

Landal Magazine is vernieuwd. Helemaal nieuw. In samenwerking met Landal Greenparks hebben we het 'oude' op flash gebaseerde online magazine volledig gerestyled en geschikt gemaakt voor alle devices en ieder schermformaat. Boordevol video's, slideshows, fotografie en pakkende teksten.

Naar de case

Alumni magazine

Houthoff Buruma. Eén van de grootste advocatenkantoren in Nederland, met meer dan 290 advocaten, notarissen en belastingadviseurs. Een prachtig advocatenkantoor op de zuid-as in Amsterdam. En zoals het ieder zichzelf respecterend bedrijf betaamt, ga je mee met de tijd. investeer je in nieuwe technieken, processen en manieren van communicatie. Zo ook op het gebied van online publiceren. Met het Alumni Magazine biedt Houthoff deze eerste online publicatie aan Alumni en huidige collega's. Het maakt onderdeel uit van 'een dynamisch platform waar interessante vakmatige ontwikkelingen en nieuws door en over (oud-) kantoorgenoten gedeeld kunnen worden.' Aldus Houthoff.

Naar de case

Digitaal jaarverslag

‘Het barst in Brabant van de ideeën om hoogwaardige kunst- en cultuurprojecten te realiseren. Maar de financierbaarheid en duurzaamheid van initiatieven is vaak een moeilijk punt.’, aldus Directeur Frans van Dooremalen. Brabant investeert daarom in kunst en cultuur. Met het investeringsfonds Brabant C stimuleert de provincie dat in de toekomst in Brabant meer kunst en cultuur van nationaal en internationaal niveau te zien en te beleven is.

Naar de case

Scoop

Scoop is het personeelsblad van het Groene Hart Ziekenhuis. Vanaf editie 17 gepubliceerd op ons vernieuwde WP-magazines platform. Dat betekent een vernieuwde layout, met een ruimere opzet van beeld en een verbeterde navigatie.

Naar de case

Connect digital magazine

We vieren 135 jaar aan engineering passie! IN connect magazine vind je de verhalen over hoe slimme ontwerpen bijdragen aan de kwaliteit van het leven. Het is overal en voor iedereen. Vroeger, nu en morgen.

Naar de case

#nsfavourites winnaar Content Marketing Awards 2016

Content Marketing Awards (CMA, International) in de Verenigde Staten voor de online magazines 'Emmi Cheese Moments' en '#nsfavourites'. En als dat al niet genoeg is zijn DutchGiraffe & G+J Media genomineerd voor de prestigieuze 'Content Marketing Project of the Year' Award! De top 7 uit 1300 internationale inzendingen!

Lees meer

Emmi Cheesemagazines winnaar Content Marketing Awards 2016

DutchGiraffe wint maar liefst 2 Content Marketing Awards (CMA, International) in de Verenigde Staten met de online magazines 'Emmi Cheese Moments' & '#nsfavourites'. En als dat al niet genoeg is maakt DutchGiraffe & G+J Media op 8 september kans op de prestigieuze CMA 'Content Marketing Project of the Year' Award! De top 7 uit 1300 internationale inzendingen!

Lees meer

Digitaal Magazine #nsfavourites

#nsfavourites, het eerste (responsive) digitale magazine van NS. Na het succes van #nsfavourites in print, dat in 2015 voor NS werd ontwikkeld, was een digitale versie van dit concept een logische volgende stap. Op nsfavourites.nl ontdekt de reiziger tips en leuke adressen in vier favoriete Nederlandse steden, geselecteerd door vooraanstaande Nederlandse citybloggers en influentials. Daarnaast bevat het zestien exclusieve aanbiedingen, geselecteerd door NS. In het digitale magazine kan de gebruiker zelf een lijstje favourites samenstellen en bewaren, en bovendien wordt de snelste route van het station naar elke tip eenvoudig weergegeven, en is op de kaart het totaalaanbod van tips in de buurt te zien.

Naar de case

Robeco Fund Update magazine

Robeco is een pionier in fondsbeleggen en heeft ruim 80 jaar ervaring op het gebied van beleggen en vernieuwt continu haar producten en dienstverlening. De wereld schreeuwt om slimme digitale communicatieoplossingen; ook de financiële sector. En dus ook voor mobiel. Ken je het SAFE fondskatern nog? Dit is de opvolger. Overzichtelijker, interactiever én actueler. En zoals het hoort geschikt voor desktop, tablet én smartphone.

Naar de case

Brabant Magazine

Brabant Magazine is het interactieve, digitale magazine van de provincie Noord-Brabant. Veel beeld, veel beleving, veel Brabant. Het Brabant magazine behandelt onderwerpen uit de agenda van Brabant en is oorspronkelijk bedoeld voor de stakeholders van de provincie, maar wordt tegenwoordig ook ingezet om het merk Provincie Noord-Brabant positief te laden. Met Brabant Magazine wil de provincie informeren en inspireren. Winnaar Grand Prix Customer Media Award 2013 in de categorie Business to Business Digitaal.

Naar de case

EO magazine

Met het EO Magazine wordt het innovatieve karakter van de Evangelische Omroep duidelijk geportretteerd. De keuze om een online magazine als drager voor de boodschap van de omroep te gebruiken is een vooruitstrevende. Dat blijkt niet alleen door het gebruik zelf, maar ook door de vele aanvullende interactieve en dynamische elementen in het magazine.

Naar de case

Digitale brochures voor Sioo

Zoals het bij organisaties vaker voorkomt, slaat ook SIOO een versnelde weg in van print naar digitaal. De keuze is eenvoudig. De gedrukte opleidingsbrochures worden nu opgemaakt, gedrukt en op aanvraag per post verspreid. De kosten per exemplaar zijn hierdoor relatief hoog. De meetbaarheid, ofwel hoeveel leerlingen nemen een beslissing op basis van het lezen van de brochure, is verre van duidelijk. Voldoende reden om over te stappen naar een nieuwe en flexibelere vorm van informatie overdracht: digitale brochures.

Naar de case

Emmi Kaasfondue Magazine

De bekendste zuivelverwerker uit Zwitserland opent haar digitale keukendeuren en laat met haar eerste inspiratiemagazine zien dat kaasfondue nog steeds populair is en alles behalve saai! Dus zet je kookwekker aan, plaats de fonduepan op het vuur en zet je iPad in de aanslag. De kazen worden gesmolten!

Naar de case

DTW online magazine

Met een passie voor wijnen en Turkije, brengt Senay Özdemir samen met DutchGiraffe 6 keer per jaar een uniek en innovatief concept: Discover Turkish Wines. Een responsive online magazine over Turkije, haar wijnen, wijnhuizen, trends en nog veel meer. Gepubliceerd met WP-Magazines.

Naar de case

Mijn AOW Magazine

Tijden veranderen. Ook voor de AOW-er. Het idee dat ‘senioren niet online zijn’ is al lang achterhaald. Sterker nog: de Nederlandse senioren zijn de actiefste internetters van de EU. De Sociale Verzekeringsbank (SVB) gaat met haar tijd mee en lanceert samen met DutchGiraffe Mijn AOW Online Magazine. Vanaf 16 januari 2015 ontvangen 3,4 miljoen Nederlanders dit online magazine in hun "Berichtenbox MijnOverheid".

Naar de case

Samen blijven vernieuwen

Innovatieve ideeën en werkwijzen helpen de JGZ vooruit. Om goede voorbeelden van eigentijdse werkprocessen en bedrijfsvoering te ontdekken en professionals en managers te inspireren en hiermee verder te gaan, is het programma Vernieuwing Uitvoeringspraktijk Jeugdgezondheidszorg gestart.

Naar de case

ASN Ideaal Online

Duurzaamheid in een digitale jas. De ASN Bank is met een transitie bezig van print naar online. Steeds minder wordt het bestaande blad gedrukt, steeds vaker melden haar klanten zich aan voor het digitale magazine ASN Ideaal Online.

Naar de case

Magazine voor Alumni

Het Universiteit Leiden Magazine voor Alumni vertelt het verhaal van de alumni van de Faculteit der Wiskunde & Natuurwetenschappen van de Universiteit Leiden; een digitale basis waarmee de Universiteit Leiden haar potentiële studenten probeert te inspireren en enthousiasmeren voor de opleidingen van deze faculteit.

Naar de case

Thuis Online Magazine

Lezen, lezen, lezen. Dat deed je altijd in Thuis Magazine, het magazine van Stadlander. Meer niet, hooguit een foto bekijken. Het digitale magazine biedt veel meer mogelijkheden. Het is veel dynamischer. Het informeert én inspireert. Er komen bewegende beelden bij, en soms ook geluid. Het is meer dan lezen. Het past bij deze tijd. Het papieren magazine wordt digitaal.

Naar de case

Debic Foodmagazine

Hoe bied je je klanten een compleet nieuwe online ervaring? Hoe bereik je een optimale conversie vanuit je magazine? Het Belgische Debic zet met een responsive online magazine een belangrijke stap naar maximaal bereik van haar doelgroep.

Naar de case

Nederland schoon magazine

Het Nederland Schoon Magazine ondersteunt op naadloze wijze de nationale campagnes van de stichting Nederland Schoon. Van bekende Nederlanders tot de bekende afvalbakken. Alles passeert de revue en draagt bij een breder draagvlak binnen de samenleving.

Naar de case

Skanfonds Online Jaarverslag 2013

De initiatieven van 2013 door Skanfonds gesteund en die maatschappelijke kansen bieden aan mensen in kwetsbare situaties. Het Skanfonds jaarverslag 2013 is op interactieve manier vertaald in een online publicatie voor desktop en tablet.

Naar de case

Online Magazine VGZ

Zorg is dynamisch en voor iedereen anders. Ieder mens heeft andere behoeften. Zorg verandert. Zorg innoveert. VGZ doet dit ook. Door aan hun communicatie mix een interactief online magazine toe te voegen, brengt zij haar communicatie over zorg naar een hoger niveau.

Naar de case

Raedelijn Jaarverslag 2015

De zorg verandert. Niet alleen de manier hoe we zorg ontvangen, maar ook hoe het verdeeld wordt. Bij veranderingen horen organisaties die ons naar de de juiste weg leiden. Zo ook Raedelijn; wegwijzers in een nieuw zorglandschap. Hun visie samengevat in het Raedelijn Jaarverslag 2015.

Naar de case

Publishing platform WP-Magazines

Met WP-Magazines ‘de alles-in-één publishing tool voor responsive online magazines’ maak je gebruik van de laatste WordPress techniek én van de kennis van DutchGiraffe. Dat is een fijne combinatie, want wij zijn al jaren expert op het gebied van online magazines. Met WP-Magazines communiceer je trouwens niet alleen uiterst effectief, maar ook nog eens 100% responsive. Dus ook op smartphones prachtig weer te geven.

Naar de case

Internationale Opleidingsbrochure

De Universiteit van Amsterdam is een brede, onderzoeksintensieve universiteit en op binnen- en buitenland georiënteerd. Om dit internationale karakter op online vlak uit te breiden, start deze prachtige wetenschappelijke organisatie met de publicatie van een Internationale Opleidingsbrochure.

Naar de case

Digital magazine Provincie Utrecht

Je vindt in de provincie Utrecht van alles. Bijzondere landschappen, sfeervolle dorpen en prachtige steden. De Nieuwe Hollandse Waterlinie, de Romeinse Limes en de historische buitenplaatsen. Door de centrale ligging wordt deze regio ook wel de ‘draaischijf van Nederland’ genoemd. Door haar ligging, competitieve economie en uitstekende kennisinstellingen is Utrecht een populaire provincie om te wonen en te werken. Kortom genoeg te vertellen!

Naar de case

Digital Study Guide

Hoe bereik je snel, eenvoudig en goedkoop studenten over de grens? En dan vooral ver weg over de grens! Of studenten die niet een adres hebben zoals we dat in het westen kennen. Dat doe je natuurlijk online. Het is een kosten efficient en doeltreffende oplossing om het gevoel van Fontys op de juiste manier over de buhne te krijgen.

Naar de case

NCRV Paperclip Magazine

NCRV Paperclip Magazine is een bonte verzameling aan informatie en inspiratie. Van Man bijt hond tot de Rijdende Rechter. Alles komt aan bod en biedt een breed scala aan mogelijkheden voor de leden van de NCRV.

Naar de case

Beleggen met Robeco ONE

Beleggen is een maatproduct en dat begrijpt Robeco als geen ander. De een wil duurzaam, de ander wil veilig. Iedere belegger heeft zo zijn eigen wensen. Daarom wordt het Robeco One Magazine afgestemd op leeftijd. Iedere doelgroep heeft een eigen cover en een aantal eigen inhoudelijke pagina's.

Naar de case

Online magazine Eneco

Een online magazine over duurzaamheid. Dat is wat MT Media Groep samen met DutchGiraffe voor Eneco ontwikkeld heeft. Een interactieve digitale uitgave, afgeleid van het print blad 'Groen Succes', met als doel het genereren van leads voor Eneco.

Naar de case

Online magazine Actiz

Wanneer je geen 9 tot 5 kantoorbaan hebt, lange dagen op je benen staat en in een rumoerig segment werkzaam bent, is het prettig wanneer er een overkoepelende organisatie als Actiz met het Actiz Magazine een podium creëert voor positieve achtergrondverhalen en actuele onderwerpen uit de zorgsector.

Naar de case

Online magazine Spuiplein

Niet alleen print, maar ook een online magazine kan het Lucent Danstheater tegenwoordig aan haar repertoire toevoegen. De kracht van de combinatie is sterk. Prachtig beeld, mooie video’s en heldere call-to-actions verleiden de consument optimaal tot het nemen van de gewenste stap: Reserveren via het Spuiplein Online Magazine!

Naar de case

Digitaal jaarverslag Skanfonds

Skanfonds helpt initiatieven op weg die maatschappelijke kansen bieden aan mensen in kwetsbare situaties. Het jaar 2012 in beeld gebracht op dynamisch en interactieve manier in een pakkend online jaarverslag. Skanfonds Jaarverslag 2012 is geschikt voor desktop en tablet.

Naar de case

Digitaal magazine Helicon

Het gaat om het verhaal achter het verhaal. Een organisatie met een rijke geschiedenis. Eén die teruggaat naar de jaren 20 van de vorige eeuw en met het besef dat binnen 5 tot 10 jaar de eerste generatie Helicon langzaam maar zeker verdwijnt. Hoe hou je deze waardevolle informatie levend? Door het te documenteren. In een online magazine.

Naar de case

Digitaal Jaarverslag ASN

Al vier jaar lang publiceert de ASN Bank haar jaarverslagen online. Deze dynamische online format geeft overzichtelijk de kern van het ASN Bank jaarverslag 2012 weer en biedt voor iedere lezer de juiste informatie. Niet alleen straalt de ASN Bank hiermee haar innovatieve karakter uit, ook het innovatie handelsmerk van de ASN Bank wordt hiermee nogmaals onder de aandacht gebracht.

Naar de case

Online rapportage

Het jongGR-netwerk telt ongeveer 350 leden. Via een besloten discussiegroep op Facebook is er van gedachten gewisseld over de bepaalde thema’s. De leden zijn maatschappelijk bevlogen wetenschappers die gepromoveerd zijn of nog bezig zijn met hun promotie. De uitkomsten worden gepresenteerd via een innovatief en interactief platform, wat aansluit bij het karakter van de Jonge Gezondheidsraad.

Naar de case

Sport jij voor je beroep?

Ga je studeren en overweeg je een studie aan Fontys Sporthogeschool? Fontys wil je graag begeleiden in je studiekeuze. Dat doen ze onder meer door deze uitgave van het Fontys Sporthogeschool Magazine. Dit interactieve medium laat studenten en afgestudeerden aan het woord. Want wie kunnen tenslotte beter ‘het gevoel van Sporthogeschool’ beschrijven?

Naar de case

Online loyalty campagne

3 Maanden lang gratis frites. Het klinkt te mooi om waar te zijn, maar McCain doet het toch! Met een cafetariadeelname van 350 ondernemers, lanceert McCain, samen met haar drie partners FrieslandCampina, Royaan en Conpax, in de eerste helft van 2013 de unieke online loyalty campagne: gratis frites voor iedereen!

Naar de case

Online magazine Bestcamp

De sfeervolle aanpak en de effectieve dieptewerking maakt de beleving van het Bestcamp magazine. Het brengt de Ardennen naar de bezoeker, trekt hem over de streep en verleid hem tot het direct boeken van zijn favoriete campingplaats. Sfeer en conversie gaan hand in hand.

Naar de case

Online magazine Landal

In het Landal Magazine ‘Natuurlijk Online’, wordt een breed scala aan parken en vakantiemogelijkheden onder de aandacht gebracht. Ondersteund door allerlei dynamische en interactieve elementen weet Landal Greenparks met haar Natuurlijk Online feilloos de juiste toon te zetten en haar lezer met treffende emotie mee te nemen in het zo typische gevoel van Landal Greenparks.

Naar de case

De Grote Brabant 5

BrabantStad. Al meer dan 10 jaar hét stedelijk netwerk in Brabant. BrabantStad verstaat de kunst van het samenwerken. Omdat provincie Noord-Brabant ervan overtuigd is dat ze samen meer kunnen bereiken dan alleen. Wat de bundeling van de krachten oplevert, kun je lezen in deze eenmalige special over de Grote Brabant 5, die de eerder gepubliceerde pagina's ongewijzigd bundelt.

Naar de case

Memory voor de overheid

Wanneer je online boodschap goed wil laten landen, moet het niet alleen pakkend zijn, maar kan een zogenaamde 'Fun Factor' bijdragen aan het gewenst resultaat. Zo ook bij het Ministerie van Economische Zaken, Landbouw & Innovatie. Op een inspirerende wijze wordt de boodschap visueel en tastbaar. Om de aandacht te verhogen is er een game toegevoegd; inclusief een win-element.

Naar de case

Digitale Beursondersteuning

De tijd van brochures, brieven en andere vormen van informeren is geweest. Het is passé. En dus heeft Amsterdam RAI voor een aantal beurzen alle informatie voor standhouders in een digitaal magazine gegoten, met als resultaat een uitermate realistische weergave van de beurzen en de mogelijkheden voor de standhouders.

Naar de case

Man bijt hond spel

Met een authentieke racer in de overbekende zwart-wit stijl van 'Man bijt hond' wist de NCRV een verhoogd herhaalbezoek naar het NRCV Paperclip Magazine te realiseren. Een schoolvoorbeeld waarin een strategisch geplaatst 'Fun' element tot verhoogde conversie kan leiden.

Naar de case

Online Magazine De Dealer

Grote merken hebben behoefte aan grote oplossingen. Oplossingen die de innovativiteit en het vooroplopende karakter van een organisatie op de juiste manier tentoonstellen. Het online magazine De Dealer vult die behoefte en geeft ruimte aan effectieve digitale communicatie naar een specifieke doelgroep.

Naar de case

magazine Interactieve Zorg

Ook in de zorg is veel aan de hand. Er is veel negativiteit rondom de kwaliteit in de zorg. De Zorgboog besloot hier iets aan te doen door samen met DutchGiraffe het Zorgboog Magazine te ontwikkelen. Fijn! Magazine biedt de Zorgboog een platform voor achtergrondverhalen, filmpjes en nieuwsartikelen over de zorg in het algemeen en de Zorgboog in het bijzonder.

Naar de case

De kers op de taart met Zeelandia Magazine

Eén van de grootste worden is makkelijker dan één van de grootste blijven. Dit doe je door innovatief te zijn. Niet alleen in processen en producten, maar door innovativiteit onderdeel van je DNA te laten zijn. Zeelandia koos ervoor om haar innovativiteit en professionaliteit samen te laten komen in het inspirerende en treffende Zeelandia Magazine.

Naar de case

Provinciale begroting Bits & Bytes

De Provincie Gelderland Begroting 2012 is kosteneffectief ontwikkeld & geproduceerd binnen een tijdsbestek van 2 maanden. Met een eenduidige navigatie is alle informatie op alle niveau's makkelijk ontsluitbaar. Het design is 100% conform huisstijl, waardoor het magazine naadloos aansluit bij de overige (online) uitingen van de provincie Gelderland.

Naar de case

Forbo Online Magazine

De geur van linoleum kent iedereen nog wel. Het zorgde voor die kenmerkende geur in bijvoorbeeld klaslokalen; vroeger en nu nog steeds. Oubollig is linoleum absoluut niet. Het hoge innovatiekarakter van Forbo Flooring wordt in een serie van online magazines tentoon gespreid. Voor desktop en tablet en in meerdere talen.

Naar de case

Online Magazine voor vloeibaar goud

Alles over bonen, koffie en koffiemachines in de vorm van een online magazine de wijde wereld in. Het merk Douwe Egberts Professional krijgt, door het innovatieve karakter van deze online magazines, bij haar klanten in het professionele segment een positieve merkbeleving

Naar de case