Na meerdere opdrachten voor SGS Nederland, SGS Search en SGS België uitgevoerd te hebben, heeft ook SGS Noord-Amerika een beroep op DutchGiraffe gedaan. Zij hebben ons gevraagd een internationale nieuwsbrief op te zetten op basis van het bestaande online magazine van SGS Nederland.

SGS_USA_Img 1: Desktop

Herkenbaar en gebruiksvriendelijk

Zonder de herkenbaarheid van SGS te verliezen, hebben we een draai gegeven aan het bestaande magazine. Zo heeft elke pagina een eigen label gekregen om de categorie aan te duiden en wordt op de cover duidelijk door welk land een editie uitgebracht is. Omdat SGS de volgende edities van de nieuwsbrief zelf zal maken, hebben wij herbruikbare templates ontworpen en gebouwd. Deze zijn door de klant eenvoudig aan te passen op basis van de content die zij voor een volgend magazine voor ogen hebben.

SGS_USA_Img 2: Mobile

Internationaal informeren

Omdat er op den duur veel internationale nieuwsbrieven in de kiosk zullen staan, hebben we een landenfilter toegevoegd. Zo kunnen de SGS collega’s elkaars nieuwsbrief eenvoudig terugvinden. Het magazine is responsive en dus op elk device prettig leesbaar.