Hoe bereik je je doelgroep in tijden van corona, waarin het (mooie) werk gewoon doorgaat en je genoeg te vertellen hebt maar bijna iedereen thuis werkt? Met een interactieve online publicatie op ons platform WP-Magazines!

DutchGiraffe_Cases_HeembouwImg 1- Templates opzetten

Ook Heembouw heeft veel te vertellen en deelt dit in de eerste digitale versie van het Heembouw Wonen magazine. Een mooie publicatie dankzij de combinatie van een frisse stijl, leuke verhalen en sterke beelden. Well done!

In 2019 zijn we gestart met het maken van het Heembouw Wonen Magazine. Hadden we juist gekozen voor een ‘papieren’ magazine met het idee dat deze op de leestafel op kantoor zou belanden, zijn we daar ineens nog weinig te vinden door de corona maatregelen! Voor ons aanleiding om het Heembouw Wonen Magazine digitaal te maken. We zijn trots op het eindresultaat!

Ilse Meeuwenoord, Marketing & Communicatie Coördinator bij Heembouw

DutchGiraffe_Cases_HeembouwImg 2- mobiele optimalisatie

Een maatwerk cover

De cover is over het algemeen de eerste indruk van je publicatie en die moet goed zijn. Heembouw wilde graag gebruik maken van losse letters ‘WONEN’ op de cover. We hebben ervoor gezorgd dat het achtergrond beeld en de letters los van elkaar meeschalen met je schermgrootte, zodat beide elementen altijd in de juiste verhoudingen vertoond worden. Zo gaat er geen belangrijke content verloren.

Een maatwerkoplossing kost vaak iets meer tijd, maar geeft je wel de mogelijkheid je te onderscheiden en je publicatie nóg unieker te maken.

DutchGiraffe_Cases_HeembouwImg 4- Impression

Onze designers denken graag met je mee hoe jij je middels een mooi en passend design kunt onderscheiden. Ook zo'n mooi magazine publiceren?
Ga naar WP-Magazines.com