Hearst Netherlands is zoals velen overtuigd van het digitaliseren van de print/glossy magazines. Echter waar ze het grote verschil mee maken is in bijzondere tijden een investering doen die de kracht en mogelijkheden van WP-Magazines weergeeft.

Hoe bereik je in tijden van COVID je doelgroep?

Op basis van de bestaande content vanuit de print versie heeft DutchGiraffe de digitale variant van de Flying Dutchman reismagazine ontwikkeld. Het exclusieve Flying Blue membership magazine van de KLM is een aaneenschakeling van prachtige reisverhalen, city guides en dreamtrips.

Door gebruik te maken van WP-Magazines en de opbouw in de door DutchGiraffe aangeleverde custom templates kan de volgende editie zelfstandig worden gerealiseerd.

magazine_klm_desktop
magazine_klm_desktop-1
magazine_klm_desktop-2

Verlengen van levensduur en een groter bereik

Het verlengen van de levensduur van de content, als grootste kostenpost, is essentieel om deze vorm van inspiratie te kunnen blijven maken. Zo blijven de reisverhalen behouden en ook de cityguides van de voorgaande edities zijn direct beschikbaar.

Met de bekende druk op de knop wordt het bereik vervijfvoudigd! en krijgt men inzicht in het leesgedrag en interesses van de doelgroep zodat er de volgende editie nog beter wordt.

magazine_klm_mobile

Uiteindelijk dus een groter bereik, langere content levensduur en dan nog maar even te zwijgen over de carbon footprint!

dg_flyingdutchman_impression