Port of Rotterdam is ondertussen een bekende en vaste klant van onze online publicaties. Na de twee edities van 2020 is afgelopen zomer ook de derde publicatie gelanceerd. Deze publicatie richt zich op de toekomst van de haven. Hoe zal de haven van Rotterdam er in de toekomst uitzien? In dit magazine krijgt de lezer een klein inkijkje in de lopende bezigheden om een toekomstbestendige haven te creëren.

Het gemak van dupliceren

Voor de eerste publicatie van Port of Rotterdam is een ontwerp gemaakt dat past bij de huidige huisstijl. Dit ontwerp bestond uit een aantal standaard pagina’s en op maat gemaakte templates. Voor volgende edities kunnen deze pagina’s worden gedupliceerd en gevuld met nieuwe content en afbeeldingen. Op deze manier ontstaat er een mate van consistentie tussen de magazines. 

magazine_womeninc_mobile_5

What’s new? 

Ondanks dezelfde opmaak kent deze publicatie ook verschillen ten opzichte van de laatste editie. In deze editie zijn voor het eerst podcasts te beluisteren. Een mooie toevoeging aan het magazine! 

Magazine_por_web

Externe pagina’s

Tot slot maakt Port of Rotterdam gebruik van externe linkjes. Op deze manier kun je extra informatie laten zien aan de lezer zonder dat het magazine een overload aan tekst wordt. Op deze manier kun je de aandacht van de lezer vasthouden. Externe linkjes zullen altijd in een nieuwe tabblad geopend worden zodat de gebruiker in het magazine blijft.

Hofbogenpark-straks