Over Port of Rotterdam

Port of Rotterdam is het havenbedrijf dat de grootste haven van Europa beheert, exploiteert en ontwikkeld. Port of Rotterdam zet in op duurzaamheid, digitalisering en innovatie. Zo maken zij de haven en handelsstromen nog efficiënter. Daarnaast wil Port of Rotterdam bijdragen aan een schonere haven en bijdragen aan een gezonde en groenere leefomgeving voor iedereen, nu en in de toekomst.

Online magazine Port of Rotterdam nieuwe editie

Port of Rotterdam is ondertussen een bekende en vaste klant van onze online publicaties. Na de twee edities van 2020 is afgelopen zomer ook de derde publicatie gelanceerd. Deze publicatie richt zich op de toekomst van de haven. Hoe zal de haven van Rotterdam er in de toekomst uitzien? In dit magazine krijgt de lezer een klein inkijkje in de lopende bezigheden om een toekomstbestendige haven te creëren.

Naar de case

Online magazine Port of Rotterdam

Port of Rotterdam (Havenbedrijf Rotterdam) klopte bij ons aan omdat ze ideeën hadden voor een digitaal internationaal B2B-magazine. Ze hadden al een print krant, maar waren op zoek naar een dynamischer magazine door onder andere het gebruik van video en meer interactie met hun lezers. En dus mochten wij op het WP-Magazines aan de slag voor het eerste digitale Port of Rotterdam magazine, met 'digitalisering' als passend thema.

Naar de case