De huisstijl van FunX is in een nieuw jasje gestoken en dat vraagt om een nieuwe look voor het digitaal jaarverslag. De kracht van FunX is dat jongeren zich gemakkelijk met het merk kunnen identificeren. Ze praten niet over jongeren maar met jongeren. En dat is precies het startpunt voor het redesign van het digitaal jaarverslag

Funx-jaarverslag-pagina

Een design in de juiste “taal”

Overzicht, interactie en een design wat de jonge doelgroep aanspreekt zijn de ingrediënten voor het jaarverslag van FunX. Informatie op een aantrekkelijke manier overbrengen. Door gebruik van felle kleuren, patroneren en overzichtelijke pagina’s zorgen we dat de lezer op een fijne manier door de pagina’s heen navigeert. FunX combineert dit met een redactie die jong en divers is en daarmee een afspiegeling vormt van de samenleving en doelgroep. Zij spreken de lezers aan met de juiste “tone of voice’.

Funx-jaarverslag

Mobiele optimalisatie

De luisteraars van FunX zijn jong, multicultureel en ‘stads’. De doelgroep is 24/7 beschikbaar en beperkt zich niet tot een desktop. Het jaarverslag voor FunX is daarom geoptimaliseerd voor mobiel. Witruimtes, uitlijningen en navigatie voor mobiel zijn zo opgezet dat het op kleinere schermen netjes, snel en makkelijk blijft werken. Uiteraard blijft het gevoel van FunX ook op kleinere schermen behouden.

Funx-jaarverslag-iphone