In 2006 introduceerde Arseus Dental een eerste (print)magazine. Ruim 15 jaar later was deze nodig toe aan vernieuwing. Aan ons de opdracht om een eerste digitale publicatie te ontwikkelen. Met een interactief digitaal magazine wil Arseus Dental de tandheelkundige professie inspireren met oplossingen. Dit kan bijdragen aan de verhoging van de efficiëntie en kwaliteit, met de volledige focus op de patiënt.

Een frisse eerste publicatie

Arseus Dental heeft veel nieuwe technieken voor de toekomst en laat dit in de eerste publicatie ‘perfect practice’ nadrukkelijk naar voren komen. De publicatie is vormgegeven in de huidige huisstijl met frisse kleuren, persoonlijke verhalen, en mooie beelden. 

magazine_arseus_mobile_

Tips & trics! 

Het online magazine ‘Perfect Practice’ staat vol met interessante onderwerpen. Denk aan artikelen over verschillende technieken, nieuwe praktijken en tips waar u op moet letten bij het inrichten van een behandelkamer. Daarnaast leer je ook de verschillende gezichten binnen Arseus kennen door een interview met één van de teamleden. 

Achterliggende pagina’s

Online magazines geven je de mogelijkheid om gebruik te maken van achterliggende pagina’s. Op deze manier kan informatie gestructureerd worden weergegeven en blijft de lezer geboeid. 

magazine_arseus_case1
magazine_arseus_case2

Templates 

Op basis van de eerste publicatie kan Arseus de gemaakte templates dupliceren en deze gebruiken voor nieuwe artikelen. Voor nieuwe templates of vragen bieden wij hen natuurlijk graag een helpende hand!