Kinderen spelen een belangrijke rol in het leven van veel mensen met betaald werk. Vanaf het moment dat zij kinderen krijgen hebben zij er als het ware een baan bij. Welke rol kunnen werkgevers spelen bij het bewaren van een balans? Een inclusieve werkgever houdt rekening met deze belangrijke levensfase. In plaats van ouderschap te zien als een probleem (van met name vrouwen) dat werknemers thuis moeten laten, is het belangrijk het bespreekbaar te maken op het werk. Natuurlijk zijn er uitdagingen, die kennen wij ook: hoe regel je bijvoorbeeld goede vervanging tijdens verlof, hoe zit het precies met kolven tijdens werktijd en hoe zorg je ervoor dat iedereen, ook mensen die buiten de reguliere regelingen vallen, gebruik kunnen maken van verlof?

Toepassing branding

Bij elk editie van het WOMEN Inc. Inclusief Werkgeverschap magazine wordt een nieuw mini-branding in elkaar gezet – hetzelfde geldt voor de nieuwste editie, Ouders in Dienst. Bij deze editie werd een fris, zomers kleur combinatie toegepast met het al ingestelde strak lettertype. Met eigen beeldmateriaal in een uitgesproken stijl maak je het verschil.

magazine_womeninc_mobile_5-min

Duidelijke stijl vanuit eigen templates

Voor de consistentie en coherentie tussen de verschillende edities stemmen we in overleg de juiste keuze af voor het beschikbare template binnen het account van WOMEN Inc. Dit gebeurt voor elke pagina met op basis van de content voor de beste leeservaring. 

Frame 6-min Frame 3
Frame 5 Frame 4-min

Nieuw extra template ontwerp

Om geen concessies te hoeven doen aan de gewenste vormgeving is er een nieuw template ontwikkeld passend bij de content.  Vernieuwend binnen de layout maar wel oog voor coherentie. Uiteraard  ook voor de volgende edities toepasbaar en eenvoudig te onderhouden is binnen WPMagazines.

Img 1_ Preview Copy