Cornelis is het online magazine voor Van Lanschot. De naam is afgeleid van Cornelis van Lanschot de oprichter van de bank. Op 22 juli 1737 boekte hij de eerste inkopen voor zijn groothandel in koloniale waren in ’s-Hertogenbosch. De doelgroep bestaat uit klanten, prospects en overige geïnteresseerden. Na het opzetten van de Nederlandse variant van Cornelis, helpen we Van Lanschot Nederland met de mobiele optimalisatie. Voor Van Lanschot België verzorgen we de opmaak van iedere editie.

Vertrouwde expertise in een nieuw jasje

Cornelis was een ondernemer pur sang. Dat ondernemende karakter drijft de bank vandaag de dag nog steeds, zeker in onze dienstverlening aan ondernemende klanten. Daarom werd het tijd voor een nieuw magazine, of beter gezegd: een e-zine. Nog steeds de vertrouwde expertise en aandacht die de lezer gewend was, maar dan in een nieuw, online jasje dat echt bij de huidige tijdgeest past.

Cornelis_Magazine_Zomer2019_Belg_Interview

Boordevol interessante onderwerpen

Het online magazine Cornelis staat boordevol interessante onderwerpen. Denk aan een artikel over investeren in de Belgische life sciences-sector, interviews met topsporters en ondernemers, en een artikel over onthaasten in de Limburgse bossen. Ook laten ze je plekken zien waar je rustig kunt nadenken, want alleen met aandacht en zorg groeit je vermogen verder.