Terugblik op het 10-jarig jubileum van DutchGiraffe

Op donderdag 1 november hebben we het jubileum van DutchGiraffe gevierd. We keken terug op 10 jaar DutchGiraffe en nodigden inspirerende sprekers uit die vertelden over hun ervaringen met het thema van de avond: focus. Ze deelden wat focus hen opleverden voor zakelijk en persoonlijk succes. We sloten het feestje natuurlijk af met een gezellige borrel waar de Hermit cocktail de boventoon voerde. Wij zijn nog aan het nagenieten. Hierbij een korte terugblik.

Persoonlijk en echte verhalen

Een van de reacties die we kregen op de avond en tegelijkertijd een samenvatting van de sfeer: “dit was een event waar het er niet gelikt en geprogrammeerd aan toe ging. De sprekers waren zichzelf en brachten hun persoonlijk verhaal spontaan, met inhoud om over na te denken. Zonder dat het een opgezegd lesje was”. Dat vonden wij een compliment. Alle sprekers verrasten ons met een authentiek verhaal en durfden allemaal op hun eigen manier kwetsbaar te zijn. Hoe cool is dat! We hebben meerdere favoriete oneliners van de avond, maar dit is waarom we met trots terugkijken op onze sprekers.

Highlights van de sprekers van 10 jaar DutchGiraffe

Geert Cantrijn opende de avond met zijn persoonlijke zoektocht naar focus in zijn leven. Naast zijn eerlijke verhaal vergeten we zijn sterke quote, en advies, aan het einde niet: “zoek niet naar de waarheid, zoek naar liefde en volg je angst. Doe je mee?”

René van Geer intrigeerde ons met zijn verhaal over het groot worden van Secrid. We waren geboeid door zijn vermogen om ratio te combineren met emotie en spiritualiteit. Inspirerend om te zien hoe hij dit doorvoert in alle aspecten van zijn bedrijf en haar producten.

Willy Mooren stond op het podium alsof hij nooit iets anders doet. Hij pakte iedereen in met zijn persoonlijke missie om van alles een beleving te maken. Om daden bij zijn woorden te voegen maakte hij het “wow gevoel” compleet en serveerde hij tijdens het praten ook nog even de perfecte Hermit single serve.

Fried-Jan van den Eerembeemt vertelde gepassioneerd over zijn diverse carrière, ondersteund door zijn robot Lomo. Als eigenaar van 4 bedrijven leek focus ons lastig voor deze energieke videomaker van Crossmarkpictures. We werden dan ook verrast door zijn vermogen om breed te kunnen kijken, maar tegelijkertijd op momenten sterk te kunnen focussen. Zijn boodschap? Doe vooral wat je leuk vindt; dan is focussen eigenlijk helemaal niet moeilijk.

Online ondernemer Judith Noordzij sloot de avond af met haar bijzondere verhaal. Ze deelde hoe zij van succesvolle advocaat toch besloot zichzelf te worden. Haar verhaal was voor veel mensen herkenbaar. Onze favoriete boodschap van Judith? Dat je leven niet altijd een aaneenkoppeling van geluksmomenten is, maar dat je wel kan kiezen om te doen wat jou gelukkig maakt.

Food for thought!

Wil je meer lezen over de sprekers? Op deze pagina stellen we ze aan je voor.

Benieuwd naar de foto’s?

In de slider hieronder vind je de foto’s van de avond. Als je het leuk vindt om (één van) de foto’s te ontvangen, laat het ons weten. Vinden wij leuk! Wil je het DutchGiraffe 10 jaar magazine ontvangen met onder andere het videoverslag? Schrijf je dan op onze nieuws pagina (even scrollen) in voor de DutchGiraffe nieuwsbrief.

Onze focus? We maken online nog makkelijker.

We stipten het tijdens het event weer aan: we willen online graag makkelijk maken. We maken natuurlijk al custom websites en online magazines voor jou gedesigned en gebouwd. Met onze nieuwe tool WP-Publisher willen we het nóg makkelijker voor je maken. Met deze publisher maak je op een eenvoudige manier websites, blogs en online magazines zonder kennis van design of code.

Video verslag DutchGiraffe 10 jaar

Bekijk onderstaand het video- en Instagram verslag van DutchGiraffe 10 jaar. Je ziet een sfeerimpressie van de avond, een paar quote’s van de sprekers en Tjeerd Hoppenbrouwers de avond aan elkaar praat. Enjoy!