BAM! De DutchGiraffe Academy is een feit en de certificaten vliegen om je oren!

We zijn er trots op en blij mee: De DutchGiraffe Academy! Een onderdeel van DutchGiraffe ter bevordering van innovatie en educatie van zowel klanten, partners als medewerkers. Je vindt er masterclasses, workshops en whitepapers. Super interessant. En je wordt er ook nog slimmer van :-)

De fijne kneepjes van het vak

Bij DutchGiraffe bruist het van de innovativiteit en kennis op allerlei online vlakken. En daar maken we je graag deelgenoot van. Via de DutchGiraffe Academy leren wij jou de fijne kneepjes van het vak! Dat doen we via allerlei manieren. Mag je zelf kiezen wat bij je past.

dutch-giraffe-academy-stagiaires-certificaat

De eerste certificaten zijn een feit

En dan volgt uiteraard de overhandiging van de eerste certificaten. En deze eer komt onze (ex-)stagiaires Else en Rianda toe. Op indrukwekkende wijze hebben deze twee CMD studenten van de Haagse Hogeschool zich staande gehouden in het geweld van een online bureau. Chapeau!

Ga naar de DutchGiraffe Academy

Update:

Ook afstudeerder Sietze-Jan is een van de eerste trotse ontvangers van een certificaat!

dutchgiraffe-academy-stagiair-certificaat

Update:

De Masterclass Online Magazines. Het was gaaf! Een hele diverse groep. Van het Leger des Heils, senior designer Charlotte v Oirschot-v Heyster en SGS. Leuk om met een gevarieerde mix aan mensen te praten over de mogelijkheden van Online Magazines.

IMG_7842

Update:

Drie enthousiaste studenten van De Haagse Hogeschool en Rotterdam University of Applied Sciences hebben bij ons geleerd hoe ze een online magazine kunnen maken met WP-Magazines. Ze hebben het certificaat ‘WP-Magazines Master’ dik verdiend!

_MG_7901

Update:

Design stagiaire Eva Karelse en Marketing stagiaire Kyo Schouw missen we nog steeds. Goed gedaan meiden. Het certificaat “stagiaire extraordinaire” is binnen!

Kyo_Eva