YOUNG van YoungCapital nu ook online

YoungCapital is een uitzendbureau voor jong talent. De identiteit van YoungCapital draait om lef, energie, adrenaline en ambitie. Dit is al herkenbaar in alle communicatie die ze de wereld in brengen, zoals tv-reclames, advertenties en social media posts. Elk jaar brengen ze het YOUNG magazine uit, maar met het oog op duurzaamheid hebben ze besloten het dit jaar anders aan te pakken. Met de vele extra features die online biedt, zoals het meten van resultaten, het spelen met verschillende interactieve elementen en de diversiteit aan fonts en stijlen, zijn ze bij DutchGiraffe en WPMagazines aan het goede adres. Wij weten heel goed wat we daar allemaal mee kunnen doen. Dit is wat we hebben gedaan voor YoungCapital.

Naar de case

Don Papa rum smaakt naar meer

Don Papa is een rum merk dat inspiratie en smaken haalt uit de Filipijnen. De kleurrijke en diverse cocktails die gemaakt kunnen worden met Don Papa rum transporteren je naar het heerlijke Sugarlandia, een plek waar je zintuigen worden versterkt en niks is zoals het lijkt. Om dit zeker te weten, moet je natuurlijk zelf de rum van Don Papa proeven. Het maken van een online magazine voor een speels en kleurrijk merk zoals Don Papa is altijd een genot. Hoe we dit hebben gedaan en welke keuzes we hebben gemaakt, lees je hier terug.

Naar de case

De Route van School naar Werk

Het project de Route van School naar Werk is een initiatief van Firma Twist. Het doel van dit project is om meer leerlingen uit het Praktijkonderwijs en Voortgezet Speciaal Onderwijs duurzaam aan het werk krijgen. DutchGiraffe heeft bij mogen drogen aan dit doel door een online magazine te maken. In dit online magazine worden de vele onderzoeken, bijeenkomsten en interviews gedeeld met de belangrijkste inzichten en mooie praktijkvoorbeelden.

Naar de case

De eerste regionale aanpak personeelstekort rapportage

Het Arbeidsmarktplatform Primair Onderwijs is het expertisecentrum op het gebied van de arbeidsmarkt in het primair onderwijs. Het doel van Arbeidsmarktplatform PO is bijdragen aan het beste onderwijs voor ieder kind. In het nieuwste magazine dat wij voor Arbeidsmarktplatform PO hebben mogen maken, wordt extra aandacht besteed aan samenwerken.

Naar de case