Er wordt doorlopend gesproken en geschreven over de digitale revolutie, digitalisering of de digitale transformatie. Digitalisering is meer dan een modeverschijnsel en dat zien ze ook bij tijdschriftenuitgeverij Hearst Netherlands. Met bekende bladen als Vogue, ELLE en Quote inspireren zij hun lezers met lifestyle, kennis en fashion. Het consumentengedrag verandert en om zo goed mogelijk te voorzien in de behoefte van de gebruiker, is het ook als uitgeverij belangrijk om mee te veranderen. De website was verouderd in design en User Experience. DutchGiraffe heeft met een redesign gezorgd dat de identiteit en het gevoel van Hearst Netherlands goed naar voren komen. High-end, clean en toegankelijk voor iedereen.

iphone-8-mockup-hearst

Merken in de Spotlight

De tijdschriftmerken zijn het visitekaartje van Hearst Netherlands. Een strakke indeling in combinatie met kleurrijke fotografie zorgt voor een frisse lay-out waardoor het grote aanbod aan tijdschriften, nieuws en portfolio cases de aandacht krijgen die het verdient. Elk merk heeft een eigen pagina, waar je in één oogopslag een gevoel van het blad krijgt. Algemene informatie wordt hier aangevuld met onderdelen als advertentietarieven en events.

Aantrekkelijke Communicatie

Met 300 edities in meer dan 100 landen is Hearst Netherlands een van ’s werelds grootst tijdschriftuitgevers. Als nieuwsjager op het gebied van lifestyle-aspecten als mode, relatie, beauty, design, health, food en travel is er daardoor een grote hoeveelheid krachtig eigen beeldmateriaal beschikbaar. Fotografie is een belangrijke tool om het gevoel van Hearst Netherlands en de verschillende media over te brengen en zorgt er, samen met stijlvol design, voor dat de informatie op een aantrekkelijke manier wordt overgebracht.

Hearst-beeld2update2

Overzichtelijk en Stijlvol informeren

De vernieuwde website van Hearst Netherlands is een plek waar business partners alle informatie kunnen vinden die ze nodig hebben. Van algemene informatie over een tijdschrift tot de advertentieprijzen en aanleverspecificaties. Ook inhouse contentmarketingbureau Hearst Create wordt onder de aandacht gebracht én krijgt zelf ook een nieuw “jasje” (website coming soon!) De zakelijke gebruiker staat centraal en dankzij de ontwikkeling van een goede user flow is informatie altijd eenvoudig te vinden. Duidelijke call-to-actions zorgen ervoor dat de bezoeker snel de juiste informatie vindt.

HEARST-webpages