Robin Zorg is een label van PRO HRM en draagt zorg voor het inzetten, ontwikkelen, werven, opleiden en doorstromen van professionals binnen de eerste- en tweedelijnszorg van Nederland. Toen de website voor PRO HRM eenmaal stond, hebben we deze templates doorvertaald naar de huisstijl van Robin Zorg om op een efficiënte en kostenvriendelijke manier een tweede website neer te zetten.

Img 1b- NieuwjasjeDG_RobinZorgt_

Zelfde templates, nieuwe look

Op basis van de voor PRO HRM gemaakte templates, hebben we voor Robin Zorg een website gebouwd met een eigen look & feel.

Speelse twist

Speelse elementen zoals overlappende kleurvlakken en handgeschreven tekst zorgen voor een speelse twist. Door deze consistent toe te passen creëer je zowel een consistent geheel als een unieke uitstraling – de extra aandacht voor branding maakt het verschil.

DG_RobinZorgt_Img 2b- Details
DG_RobinZorgt_Img 2a- Details
DG_RobinZorgt_Img 2c: Details
DG_RobinZorgt_Img 3- Mobile

Aparte UX voor mobiel

Ook de content van Robin Zorg vroeg om een duidelijke interface op mobiel. Er is bijvoorbeeld een ander menu toegepast. Maar het is voor de beheerder van de website ook mogelijk om per pagina te bepalen wat er op desktop vertoond wordt en wat er op mobiel vertoond wordt. Zo kun je er dus voor kiezen de teksten op mobiel in te korten, zodat je niet door lappen tekst en ellenlange pagina’s hoeft te scrollen voor je hebt gevonden wat je zoekt.

Eigen beeld, gaaf!

We roepen het vaker: met eigen beeld creëer je een unieke identiteit voor je website. Robin Zorg heeft ervoor gekozen een fotograaf uit te nodigen op locatie en zo hun eigen beeldbank te creëren. Omdat het beeld in dezelfde sfeer geschoten is zorgt dit voor een heel prettig geheel.

Wij hebben een aantal sterke fotografen in ons netwerk waar wij graag mee samenwerken. Zo hebben we voor Tasseron zowel de werkplaats als producten gefotografeerd en hebben we voor Saton Optiek een lifestyle shoot georganiseerd.