Wij hebben meegebakken aan de nieuwe webshop van de FEBO. De zomercollectie met YouTube-ster Famke Louise is een feit. Nog één keer brengt de bekende fastfoodketen een fashionlijn uit, want stoppen doe je op je hoogtepunt. Met een compleet vernieuwde merchandise kledinglijn worden fans wederom van unieke FEBO wannahaves voorzien; ze vinden hun weg door heel Nederland. Samen met bureau Natwerk ontwikkelde DutchGiraffe de FEBO webshop, waar de limited collectie van FEBO besteld kan worden. Natwerk is verantwoordelijk voor concept en content; DutchGiraffe voor design en de technische realisatie.

Case-febo-merchandise-webshop-dutchgiraffe-producten01-1920×1080

E-commerce van de FEBO

Wanneer je er even bij stil staat kom je al snel tot de conclusie dat het vrij uniek is wat FEBO hier presteert. Het bekendste Amsterdamse krokettenmerk met een eigen kledinglijn. De fans van FEBO zijn er altijd snel bij, wat zorgt voor grote online drukte op de webshop. Door gebruik te maken van WooCommerce in combinatie met relevante plugins en speciale serverconfiguraties zijn we in staat probleemloos grote bezoekersaantallen af te handelen.

banner-top-desktop (1920×686)

Uitgekiend UX-Design helpt bij de customer Journey

Na drie eerdere lanceringen van deze webshop is het uiterlijk drastisch veranderd. Er is meer beeld (en video) toegepast en is de productfotografie van Natwerk weer bijzonder uniek. Op basis van een onderzoek van een neuro marketeer is een nieuw UX design opgezet en zijn allerlei details aangepast om de customer journey te optimaliseren en verkoop te stimuleren.

DG-FEBO-case-img-1

Haute Friture een succes!

Als digitaal bureau zijn we trots op de brede samenwerking tussen alle partijen en het uiteindelijke resultaat. Dankzij de campagne van Natwerk ontstaat er veel aandacht bij de grote landelijke media. Haute Friture wordt vervolgt!