Begin 2019 hebben we ElineSpreekt geüpdatet; de spraak app die mensen met een spraakbeperking makkelijk helpt te communiceren. De iPad app is nu volledig cloud based waardoor we alle voordelen van de cloud kunnen benutten. Denk aan realtime synchronisatie, beeldherkenning en kennis uitwisselen via gedeelde bibliotheken. De website kon daarmee niet achterblijven. De homepage en supportpagina hebben een make-over gekregen. Het doel? Een fris design en een heldere flow voor de bezoeker.

ElineSpreekt_case_Img 1 Preview

Een duidelijke leesrichting door UX

Met de nieuwe design update van ElineSpreekt.nl kunnen we bezoekers beter sturen in de juiste richting. We geven beter en sneller inzicht in wat de app voor ze kan betekenen. Door het toepassen van een optimale UX (User Experience) zorgen we ervoor dat de website eenvoudig te begrijpen is. We tonen en verbergen content tot het juiste moment. En er zijn duidelijke overgangen voor verschillende onderdelen zoals een toelichting op de app, de oorsprong, eigenschappen, support en een demo aanvraag.

ElineSpreekt_case_Img 2.2 – dropdown edit2

Een functioneel en emotioneel design

ElineSpreekt is een van onze eigen initiatieven omdat we vinden dat iedereen het recht heeft om op een makkelijke manier zijn of haar verhaal te kunnen vertellen. Naast de functionele taak van de app, zijn het vaak de verhalen van de gebruikers en verzorgers die ons raken. Juist die emotie hebben we met de design update willen overbrengen. Door meer diversiteit van de beelden hebben we het gevoel van ElineSpreekt binnen de website versterkt.

ElineSpreekt_case_Img 3.2- emotie