Rechtbank Amsterdam is een van de elf rechtbanken in Nederland. De rechtbank heeft drie vestigingen in Amsterdam. Zowel qua oppervlakte als qua inwoners is het arrondissement Amsterdam het kleinste arrondissement van Nederland. Het arrondissement van rechtbank Amsterdam omvat met ingang van 1 januari 2013 het grondgebied van de gemeenten Aalsmeer, Amstelveen, Amsterdam, Diemen, Ouder-Amstel en Uithoorn. De gemeenten in het Gooi maken sinds 2013 deel uit van het arrondissement Midden-Nederland.

Digitale magazine Rechtbank Amsterdam op laptop – Dutchgiraffe | Digital Creatives

Een nieuw wiel

Rechtbank Amsterdam stond voor een uitdaging. Het oude personeelsmagazine zou op gaan houden te bestaan en moest vervangen worden door een veilige, digitale variant. Samen met de redactie van Rechtbank Amsterdam is een nieuwe formule bedacht die perfect op alle wensen aansluit.

Digitale magazines Rechtbank Amsterdam – Dutchgiraffe | Digital Creatives

Interactieve templates

Een van de wensen is een betaalbaar template based magazine waarmee de redactie zelf uit de voeten kan. De oplossing ligt voor de hand, een prachtige interactieve pdf met een aantal slimme features. Denk aan knoppen met mouse-overs of een flinke set bewerkbare templates die door iedereen aangepast kan worden. Super handig!

Digitaal magazine Rechtbank Amsterdam – Dutchgiraffe | Digital Creatives
Rechtbank Amsterdam buitenkant – Dutchgiraffe | Digital Creatives
Rechtbank Amsterdam Vrouwe Justitia – Dutchgiraffe | Digital Creatives
Rechtbank Amsterdam hal – Dutchgiraffe | Digital Creatives