In samenwerking met de designers en online marketeers van Hearst Netherlands hebben we voor hun award-winnend contentmarketingbureau Hearst Create een nieuwe website gebouwd. Met stevige typografie, grote kleurvlakken en sprekend beeldmateriaal is dit de 'bolde' website waarmee zij zich als content marketeers kunnen onderscheiden.

HearstCreate_mockup
HearstCreate_homepage

Een sterke samenwerking

In samenwerking met de designers en online marketeers van Hearst Netherlands hebben we voor hun contentmarketingbureau Hearst Create een website gebouwd. In de loop van de tijd en op basis van veranderende behoeftes hebben we de website beetje bij beetje aangepast.

HearstCreate_mockup_2 HearstCreate_mockup_1

Grid-free design

Vaak wordt er bij het ontwerpen van een website gebruik gemaakt van een grid, een kader waarin alle content valt. Voor de website van Hearst Create is dat echter niet het geval: het is een grid free design. Daardoor kun je lekker buiten de lijntjes kleuren en wordt content op een speelsere manier vertoond.

Je lezer uitdagen

Dankzij het dynamische design van de website wil je als lezer blijven scrollen. Er gebeurt namelijk veel: een header slider met zowel statisch beeld als video content, korte pakkende teksten, sprekend beeld en microanimaties waarmee je de aandacht naar de content en call-to-actions trekt.

HearstCreate_homepage_screencapture