Voor Willis Towers Watson ontwikkelde DutchGiraffe de vernieuwde LifeSight website. Volledig gebaseerd op WordPress en uiteraard zo ingericht dat er super makkelijk mee te werken is. Lifesight is een onafhankelijke pensioenuitvoerder die in samenwerking met de beste partijen in de markt een moderne pensioenregeling biedt. De vernieuwde website sluit aan bij de wensen van zowel de bezoekers als die van de websitebeheerders van Willis Towers Watson.

Responsive WordPress website voor Lifesight

sterke basis = eenvoudig + krachtig design

Door een eenvoudig, maar krachtig design realiseren we een sterke basis. Een basis waarmee we op lifesight.nl makkelijk en snel nieuwe content kunnen plaatsen. In twee talen. Hierbij maken we gebruik van herkenbare content blokken die overal op gelijkwaardige manier worden toegepast.

fondsen2-portfolio

Lifesight is fris, speels en informerend

De verschillende pagina’s zijn fris, speels en informerend opgezet, waardoor de bezoekers snel bij de gewenste informatie kunnen komen. Hierbij is rekening gehouden van de drie bezoekerstypen en de bijbehorende informatiestromen.

element-01
element-02
element-03
element-04

Content is key

De effectiviteit van de website wordt niet alleen bepaald door de manier van development of op welke manier het design toegepast is, ook de content speelt hierbij een belangrijke rol. Deze is nauwkeurig toegesneden op werknemers, werkgevers en adviseurs.

clientcase-portfolio