Pensioenzaken. Niet iedereen is hier dagelijks mee bezig, maar ieder bedrijf en iedere werknemer heeft ermee te maken. Op je oude dag wil je je hier geen zorgen over maken. Hoe goed is de pensioensregeling van jouw werkgever eigenlijk? Willis Towers Watson, gespecialiseerd in risicomanagement, verzekeringsmakelaar en adviesbureau, vroeg ons om speciaal voor bedrijven een tool te maken die direct inzicht geeft hoe hun pensioenregeling zich verhoudt tot andere bedrijven in hun sector.

Img 4: Impression 2

De juiste middelen

Wat we met deze benchmark tool hebben willen bereiken is inzicht in de wijze waarop een pensioenregeling zich verhoudt tot de Nederlandse markt en binnen een specifieke sector. Deze benchmark geeft je inzicht én de middelen om de huidige regeling bespreekbaar te maken met werknemers. Ook kun je de waardering bij een goede pensioensregeling verhogen bij bestaande en nieuwe werknemers.

Img 1: Preview Copy

3 makkelijke stappen

Herkenbaarheid en gemak. Ook binnen deze opdracht en tool voeren we dit door. In drie korten stappen, die overzichtelijk worden weergegeven, heb je inzicht in wijze waarop de pensioensregeling zich verhoudt tot de markt en binnen een sector. De herkenbaarheid van Willis Towers Watson brengen we terug in het design, kleurgebruik en schrijfwijze. .

Img 4: Impression

Professioneel advies

Voor ieder type klant een eigen advies. Bij een snel vergelijk heb je binnen 3 stappen direct inzicht en ontvang je trends vanuit de sector. Ook voor persoonlijke aandacht of een gedetailleerd advies kun je gebruik maken van deze tool. Extra vragen en de service om de regeling nog gedetailleerder te vergelijken geven bieden voor iedereen een gewenst vergelijk.

Vergelijk je pensioenregeling hier.